«Έσκασε» η ανακοίνωση για τον Νίκο Χατζηνικολάου από τον σταθμό του Αμαρουσίου

Πολύ ευχάριστα νέα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσκασε» η ανακοίνωση για τον Νίκο Χατζηνικολάου από τον σταθμό του Αμαρουσίου

Μόλις πριν από λίγο, «έσκασε» η επίσημη ανακοίνωση, η οποία αφορά τον Νίκο Χατζηνικολάου και την πρεμιέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού του Αμαρουσίου, το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει λίαν συντόμως σε νέα ώρα!

Το Δελτίο θα ρίχνει τίτλους έναρξης στις 18:50, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες περί αλλαγής ώρας.

Σύμφωνα με τον Νίκο Χατζηνικολάου, η εισήγηση περί αλλαγής ήταν δική του και ουδεμία αντίρρηση είχε στην απόφαση του σταθμού.

Η επίσημη ανακοίνωση για τον Νίκο Χατζηνικολάου έχει ως εξής:

«Έχοντας κερδίσει, με το κύρος και την αντικειμενικότητά του, την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών, το ANT1NEWS μπαίνει δυνατά στη μάχη της ενημέρωσης, σε νέα ώρα μετάδοσης, αλλά με την ίδια μαχητικότητα και αξιοπιστία.

Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 18:50, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 θα βάζει τη σφραγίδα του στην ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού, φέρνοντας στο προσκήνιο τα γεγονότα, αναδεικνύοντας τους πρωταγωνιστές και αποκαλύπτοντας την ουσία πίσω από τις ειδήσεις. Γιατί η ενημέρωση είναι η δύναμη του πολίτη!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μαζί με το ισχυρό δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του ΑΝΤ1 θα είναι και φέτος εκεί που χτυπά η καρδιά των εξελίξεων, εντός και εκτός συνόρων, παρουσιάζοντας μέσα από αποκλειστικά ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και έγκριτες αναλύσεις την πιο έγκαιρη, έγκυρη και σφαιρική καταγραφή της ειδησεογραφίας.

ANT1NEWS: Καθημερινά στις 18:50 – Νέα ώρα μετάδοσης, ίδια μαχητικότητα και αξιοπιστία».

Έξαλλος ο Νίκος Χατζηνικολάου με δημοσίευμα - «Το γνωρίζει όλος ο ΑΝΤ1»

Έξαλλος έγινε ο Νίκος Χατζηνικολάου με ένα ψευδές σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημοσίευμα που αφορά τον ίδιο και την συνεργασία του με τον ΑΝΤ1. Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής απάντησε σε δημοσίευμα της Τίνας Μεσσαροπούλου, σχετικά με την αλλαγή ώρας του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού του Αμαρουσίου, το οποίο θα μεταδίδεται τη νέα σεζόν στις 19:00.

«Αν και η απόφαση ώστε το δελτίο να προβάλλεται τελικά στις 19.00 πάρθηκε από ψηλά και προφανώς χωρίς να ερωτηθεί ο Νίκος Χατζηνικολάου, γι’ αυτό και ο γνωστός άνκορμαν δεν φαίνεται να συμφωνεί με αυτή.

Ο ίδιος εμφανίζεται ιδιαιτέρως δυσαρεστημένος -και δεν είναι η πρώτη φορά-, καθώς είναι η τρίτη φορά από τότε που ο ίδιος πήγε στο κανάλι του Αμαρουσίου που υποβάλλεται σε αυτή τη δοκιμασία της αλλαγής ώρας μετάδοσης με ό,τι κι αν μπορεί να σημαίνει αυτό.

Για να μην πούμε για όλες τις προηγούμενες, με αποτέλεσμα να είναι το ανέκδοτο που κυκλοφορεί στους διαδρόμους του καναλιού», γράφει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στο ρεπορτάζ της.

Νίκος Χατζηνικολάου Τίνα Μεσσαροπούλου καβγάς

Η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου στο δημοσίευμα

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μόλις είδε την ανάρτηση που έκανε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Twitter, έσπευσε νμα της απαντήσει γράφοντας:

«Αγαπητή Τίνα απορώ με το «ρεπορτάζ» σου! Γιατί δεν με ρώτησες πριν το γράψεις; Δεν έχω καμμία διαφωνία με την απόφαση του σταθμού. Και ήμουν απολύτως ενημερωμένος. Παρακαλώ να διορθώσεις τις ανακρίβειες που γράφεις».

Ωστόσο, η Τίνα Μεσσαροπούλου έγραψε απαντώντας του και υποστηρίζοντας πως το ρεπορτάζ της είναι αληθές,: «Θα με γέλασαν τα αυτιά μου αγαπητέ Νίκο και μάλλον όχι μόνο εμένα! Επίσης δεν έγραψα ότι δεν είστε ενημερωμένος, απλά ότι είχατε διαφορετική άποψη με την αλλαγή ώρας! Σας ευχαριστώ πολύ. Καλή σεζόν».

«Ευτυχώς γνωρίζει όλος ο Αντέννα ότι αυτή η απόφαση ήταν και εισήγηση μου.Απορώ γι’ αυτή τη στάση σου», έγραψε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

Την ώρα ωστόσο που συμβαίνουν όλα αυτά, ο Νίκος Χατζηνικολάου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές με την οικογένεια του. Δείτε την πιο τρυφερή φωτογραφία.