Νέο μήνυμα στα ελληνικά από τον Μπουράκ Χακί μετά τον χωρισμό με τη Χαρά Παππά

Η φωτογραφία που προκάλεσε πανικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέο μήνυμα στα ελληνικά από τον Μπουράκ Χακί μετά τον χωρισμό με τη Χαρά Παππά

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μπουράκ Χακί θέλησε να στείλει άλλο ένα μήνυμα στα ελληνικά, αυτή τη φορά χωρίς κάποιο κρυφό νόημα, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του με την αγαπημένη του Χαρά Παππά.

Ο Τούρκος ηθοποιός είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media και έτσι επιλέγει καθημερινά να μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο χωρισμός του ζευγαριού ήρθε σαν έκπληξη για το κοινό που περίμενε πώς και πώς να μάθε περισσότερες πληροφορίες γύρω από το γάμο που είχε προγραμματιστεί.

Οι δυο τους ωστόσο χώρισαν και έτσι, ο γάμος ματαιώθηκε, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί πολλά σχετικά με τη σχέση που έχουν διατηρήσει, με τον Μπουράκ Χακί να ξεκαθαρίζει μέσα από μία ανάρτησή στα ελληνικά πως εκτιμά βαθύτατα το μοντέλο.

Τα πράγματα ωστόσο πλέον έχουν ηρεμήσει και ο Μπουράκ Χακί ανέβασε στον λογαριασμό του μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ένα ποτήρι φραπέ, και δίπλα εξηγεί αναλυτικά την συνταγή.

Μπουράκ Χακί Χαρά Παππά χωρισμός

Μπουράκ Χακί: Το πρόσωπο που τον κάνει να χαμογελάει ξανά μετά τον χωρισμό με τη Χαρά Παππά

Ο Μπουράκ Χακί προσπαθεί σιγά σιγά να αφήσει πίσω του τον χωρισμό του με τη Χαρά Παππά και όπως όλα δείχνουν, έχει βρει το πρόσωπο που τον κάνει να χαμογελάει περισσότερο από οποιονδήποτε στον κόσμο και δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό του.

Αυτό είναι το πρόσωπο που κάνει τον Μπουράκ Χακί να χαμογελάει ξανά μετά τον χωρισμό με την Χαρά Παππά

Ο λόγος φυσικά για τον γιο του, ο οποίος περνάει αυτό το μέρος του καλοκαιριού του μαζί με τον αγαπημένο του μπαμπά. Ο Μπουράκ Χακί δείχνει να είναι πολύ ενθουσιασμένος που έχει δίπλα του το παιδί του και έτσι φροντίζει να του αφιερώσει όλο του τον ελεύθερο χρόνο.

Ο ηθοποιός απέκτησε τον γιο του με την πρώην σύντροφό το - δείτε τη εδώ, είναι καλλονή - και πολύ συχνά επιλέγει να ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στιγμιότυπα μαζί του.

Μπουράκ Χακί γιος