«Παλάτι» το δεύτερο σπίτι της Φαίης Σκορδά - Φωτογραφίες από το εσωτερικό

Απίστευτος χώρος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Παλάτι» το δεύτερο σπίτι της Φαίης Σκορδά - Φωτογραφίες από το εσωτερικό

Η Φαίη Σκορδά περνάει αρκετό χρόνο στον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα μέσα στο καμαρίνι της με αποτέλεσμα να αποτελεί σε κάθε περίπτωση το δεύτερο σπίτι της. Μέσα από τo Instagram, είδαμε δύο φωτογραφίες από το εσωτερικό και αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως είναι σαν παλάτι!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη νέα της σεζόν στο κανάλι του Αμαρουσίου σε λίγο καιρό και μόλις χθες κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα - δείτε εδώ φωτογραφίες.

Μετρώντας αντίστροφα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, το «Πρωινό» έχει ήδη ανάψει τις «μηχανές» του και σχεδιάζει μια δυνατή χρονιά με ξεχωριστές στιγμές.

Ανανεωμένη και έτοιμη για το καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Φαίη Σκορδά έκανε την Παρασκευή το πρώτο γύρισμα για την εκπομπή της.

Μέσα σε ένα ιδιαιτέρως ζεστό κλίμα, με πολλά χαμόγελα, οι βασικοί συντελεστές του «Πρωινού» ανέλαβαν… δράση υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Περικλή Βούρθη.

Η Φαίη Σκορδά ευδιάθετη και με πολλή ενέργεια, έδωσε, με τον δικό της μοναδικό τρόπο, μια μικρή γεύση από όσα θα δούμε στον τηλεοπτικό αέρα.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του δεύτερου σπιτιού της Φαίης Σκορδά που είναι σαν "παλάτι"

Φαίη Σκορδά ΑΝΤ1
Φαίη Σκορδά καμαρίνι

Ραγδαίες αλλαγές στον ΑΝΤ1 για την Φαίη Σκορδά και το Πρωινό

Ραγδαίες είναι όπως φαίνεται οι αλλαγές που θα δούμε από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, έπειτα από απόφαση που πήρε ο ΑΝΤ1. Τι αλλάζει στο Πρωινό σύμφωνα με την εκπομπή Καλοκαίρι NOT;

Όπως αποκάλυψε στον αέρα το πάνελ της εκπομπής του OPENtv, το Πρωινό πρόκειται όπως ακούγεται να αλλάξει ώρα προβολή, έπειτα από πολλά χρόνια που ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί.

Αυτές είναι οι αλλαγές που θα δει η Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1

Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν, η εκπομπή της Φαίης Σκορδά φαίνεται πως θα ξεκινάει 20 λεπτά νωρίτερα, δηλαδή στις 9:40, με σκοπό να προλαβαίνει τις πρωινές εκπομπές στα ανταγωνιστικά κανάλια. Όπως το «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου και τους «Κου Κου» στο STAR. Δείτε το λόγο που σταμάτησαν τα γυρίσματα του Πρωινού.