«Λύγισε» το διαδίκτυο με την ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα

Ρίγη συγκίνησης...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Λύγισε» το διαδίκτυο με την ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση ζητώντας τη βοήθεια των διαδικτυακών του φίλων, με την οποία έκανε ολόκληρο το διαδίκτυο να «λυγίσει»!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαρισμούς στο Instagram και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του ή από τη δουλειά του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Παράλληλα ωστόσο το χρησιμοποιεί για να κοινοποιήσει θέματα που απασχολούν, όπως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο μικρός Γιάννης, ενώ δείτε εδώ και μία σημαντική ανακοίνωση που έκαναν οι Μέλισσες και ο Χρήστος Μάστορας.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα που έκανε το διαδίκτυο να «λυγίσει»

Χρήστος Μάστορας instagram

Χαμογελάει ξανά ο Χρήστος Μάστορας μετά τα δυσάρεστα γεγονότα με τις Μέλισσες

Μπορεί πριν από λίγες μέρες να ανακοινώθηκαν μερικά δυσάρεστα νέα για τις Μέλισσες και τον Χρήστο Μάστορα, ωστόσο το συγκρότημα χαμογελάει ξανά και είναι έτοιμο για νέες περιπέτειες και νέες εμφανίσεις που θα προκαλέσουν φρενίτιδα στο κοινό.

Οι συναυλίες στα χρόνια του κορωνοϊού δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολο πράγμα, και τα νέα μέτρα που έχουν επιβληθεί, δυσκολεύουν σημαντικά τους καλλιτέχνες.

Έτσι, τις προηγούμενες μέρες, οι Μέλισσες αποφάσισαν να ακυρώσουν τις συναυλίες που είχαν προγραμματίσει στη Βόρεια Ελλάδα.

Το τουρ τους ωστόσο δεν τελειώνει εδώ καθώς, πέρα από τη μεγάλη συναυλία που οργανώνουν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, πρόκειται να εμφανιστούν και στην Κύπρο.

Μέλισσες συναυλία Κύπρος

Σημαντική ανακοίνωση από τον Χρήστο Μάστορα και τις Μέλισσες

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram, οι Μέλισσες και ο frontman τους, Χρήστος Μάστορας, θέλησαν να κάνουν μία πολύ ιδιαίτερη και σημαντική ανακοίνωση, η οποία αφορά όλους τους φανς του συγκροτήματος.

Το αγαπημένο συγκρότημα προσπαθεί σιγά σιγά να επιστρέψει στους ρυθμούς του μετά την ξαφνική "παύση" που μπήκε λόγω της καραντίνας.

Μπορεί ορισμένες συναυλίες τους στην Ελλάδα να ακυρώθηκαν, οι Μέλισσες ωστόσο συνεχίζουν δυναμικά το πρόγραμμά τους και ετοιμάζουν μία πολύ μεγάλη και εντυπωσιακή συναυλία στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Τεχνόπολη.

Προκειμένου ωστόσο να βοηθήσουν να μην εξαπλωθεί ο κορωνοϊός και να μην υπάρξουν επιπλοκές, οι Μέλισσες δημοσίευσαν στον λογαριασμό τους στο Instagram, την ανακοίνωση που έκανε ο Δήμος Αθηναίων και η Τεχνόπολη για τα μέτρα που πρέπει να τηρηθούν.

Αυτή είναι η σημαντική ανακοίνωση που έκαναν οι Μέλισσες και ο Χρήστος Μάστορας

Μέλισσες ανακοίνωση