Στη δημοσιότητα φωτογραφία από την ιδιωτική παραλία του Ματέο Παντζόπουλου στην Άνδρο

Τη δημοσίευσε η μητέρα του!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στη δημοσιότητα φωτογραφία από την ιδιωτική παραλία του Ματέο Παντζόπουλου στην Άνδρο

Μόλις χθες βγήκε στη δημοσιότητα μία νέα φωτογραφία από την ιδιωτική παραλία - παράδεισο του Ματέο Παντζόπουλου στο Όναρ στην Άνδρο, την οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η αγαπημένη του μητέρα.

Σύσσωμη η οικογένεια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο πανέμορφο νησί του Αιγαίου και οι φωτογραφίες πάνε κι έρχονται.

Πέρα από την Ελένη Μενεγάκη, τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά, στην Άνδρο βρίσκεται και ο αδερφός της παρουσιάστριας Θοδωρής Μισόκαλος, αλλά και η μητέρα του επιχειρηματία, Λιλίκα.

Αυτή είναι η φωτογραφία από την ιδιωτική παραλία του Ματέο Παντζόπουλου στην Άνδρο

Ματέο Παντζόπουλος ξενοδοχείο

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Οι σκέψεις για αγορά ξενοδοχείου στην Λευκάδα

Το 2018 ήταν που η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο, σκεφτόντουσαν όπως είχε γραφτεί να αγοράσουν ξενοδοχείο στο όμορφο νησί της Λευκάδας. Μπορεί τότε η παρουσιάστρια να βρισκόταν ακόμη στο χώρο της τηλεόρασης, ωστόσο ασχολιόταν και με τις τουριστικές επιχειρήσεις, καθώς ο σύζυγός της όπως γνωρίζουμε διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα στα Άχλα της Άνδρου.

Έτσι, όταν έμαθαν την περίοδο εκείνη, πάντα μαζί με τον Ματέο, για μια ξενοδοχειακή μονάδα που πωλείται στη Λευκάδα, έσπευσαν αμέσως, όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao, να δουν περί τίνος πρόκειται και να διερευνήσουν την πιθανότητα να γίνουν οι νέοι ιδιοκτήτες και να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους στο Ιόνιο.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι πρόκειται για ένα μικρό ξενοδοχείο, σε ειδυλλιακό σημείο, πάνω από τη θάλασσα, κάτι αντίστοιχο με τα Αχλα δηλαδή, καθώς ούτως ή άλλως αυτός είναι και ο στόχος του ζευγαριού: Να το μετατρέψουν σε μια μονάδα ανάλογη με το οικολογικό κατάλυμα που έχουν δημιουργήσει στην Ανδρο, ένα καταφύγιο και ησυχαστήριο για λίγους και εκλεκτούς φίλους και πελάτες τους.

Οι δύο τους όπως έγραψε το δημοσιεύμα του Ciao, ενθουσιάστηκαν με το σημείο και βρισκόντουσαν πάρα πολύ κοντά στην τελική συμφωνία. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη τελικά ποτέ.

Πηγή: Ciao

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr, η Ελένη Μενεγάκη κάνει συζητήσεις για να ανοίξει εστιατόριο στην Αθήνα. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες.