Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Στην παραλία με τον πρώην σύζυγό της - Απίστευτο το σώμα της ηθοποιού

Παραμένει πανέμορφη και κορμάρα στα 52 της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Στην παραλία με τον πρώην σύζυγό της - Απίστευτο το σώμα της ηθοποιού

Σε παραλία του Λουτρακίου απαθανάτισε ο φωτογραφικός μας φακός την αγαπημένη ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, με τον πρώην σύζυγό της. Το σώμα της ηθοποιού στα 52 της, είναι απλά απίστευτο.

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Φωτογραφίες: PAPADAKIS PRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ

Γοητευτική και σέξι σε κάθε εμφάνισή της με μαγιό, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρέθηκε στο Λουτράκι, σε ένα σύντομο διάλειμμα από τις παραστάσεις της με το «Υπέροχό μου διαζύγιο» που ανεβαίνει στο θέατρο Χυτήριο κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, για λίγες εβδομάδες ακόμα.

Ο φακός του YOU τη συνάντησε στο beach bar Cocoon, σε μία εμφάνιση-έκπληξη με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, πρώην σύζυγό της και πλέον φίλο της Βαγγέλη Μητρογιάννη. Παρά το γεγονός ότι ζουν χωριστά από το 2014 και έκτοτε έχουν προχωρήσει τη ζωή τους, διατηρούν άψογες σχέσεις και συνεχίζουν να κάνουν παρέα μέχρι σήμερα. Η γνωριμία τους κρατάει πλέον περίπου τρεις δεκαετίες, αλλά από το 2009 ξεκίνησαν να είναι μαζί ως ζευγάρι και παντρεύτηκαν στις 10 Οκτωβρίου του 2011, με κουμπάρο τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Φωτογραφίες της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου από την παραλία με τον πρώην σύζυγό της

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου φωτογραφία με μαγιό

Να σημειώσουμε πως το beach bar του πρώην συζύγου της θα παραμείνει κλειστό μετά από απόφαση της αστυνομίας. Δείτε εδώ όσα είπε η ίδια.

Ως παντρεμένοι παρέμειναν δυόμισι χρόνια μαζί, μέχρι που ο επιχειρηματίας ξεκαθάρισε, με μία σύντομη ανακοίνωση, πως βρίσκονταν σε διάσταση και ο γάμος τους ουσιαστικά είχε τελειώσει. Όπως συνέχιζε ωστόσο η ίδια ανακοίνωση, ο χωρισμός του έγινε με απόλυτα πολιτισμένο τρόπο, κάτι βέβαια που έκτοτε φαίνεται σε κάθε τους συνάντηση.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σώμα

Άψογο κορμί με διατροφή και yoga

Προσέχει για να έχει... Στα 52 της διατηρεί ένα αξιοζήλευτο κορμί, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι στερείται και κατά συνέπεια εξαντλεί τον οργανισμό της. «Το πρόγραμμά μου περιλαμβάνει κοτόπουλο ψητό με σαλάτα, αλλά και λαδερά, που έχουν μεγάλη θρεπτική αξία. Επίσης, επιλέγω μακαρόνια χωρίς γλουτένη. Για τη γυμναστική μου προτιμώ την ashtanga yoga, που γυμνάζει άψογα το σώμα και φέρνει ψυχική ισορροπία» έχει πει στο παρελθόν η ηθοποιός, συμπληρώνοντας ωστόσο πως το μυστικό της βρίσκεται στη μεσοθεραπεία, την οποία κάνει μία φορά τον χρόνο.