Τροχαίο για Κάκκαβα - Γεωργούλη - «Τον βλέπω να εκτοξεύεται στον αέρα»

Η ανατριχιαστική περιγραφή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τροχαίο για Κάκκαβα - Γεωργούλη - «Τον βλέπω να εκτοξεύεται στον αέρα»

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Νάταλι Κάκκαβα βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για ένα σοβαρό τροχαίο που είχε πριν από λίγα χρόνια με τον Αλέξη Γεωργούλη, κατά το οποίο τον χτύπησε με το αυτοκίνητό της και τον είδε, να εκτοξεύεται στον αέρα.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο συμβάν με αφορμή μία φωτογραφία που ανέβασε ο Αλέξης Γεωργούλης στην οποία φαίνεται το πόδι του σε γύψο.

«Πριν από 4 χρόνια, δούλευα ακόμα στο Mega, πήγαινα ένα πρωί στη δουλειά μου και είχε η Μεσογείων πολύ κίνηση. Λέω ας παρακάμψω ένα δρόμο και μπαίνω από τα στενά του Χαλανδρίου. Κάποια στιγμή πάω να πάρω μια στροφή, βγάζω και φλας, πήγαινα με 15 χιλιόμετρα και όπως πάω να κάνω την αναστροφή περνάει ένα μηχανάκι από δίπλα μου και βλέπω να εκτοξεύεται ένας άνθρωπος.

Εγώ κοκαλώνω, λέω πάει τον ‘σκότωσα». Αριστοτεχνικά κάνει τούμπες στον αέρα και έπεσε αριστοτεχνικά στο διάζωμα που ήταν ανάμεσα στους δρόμους. Εγώ κόκκαλο! Μέχρι να σηκωθεί ο άνθρωπος να δω ότι είναι καλά… Βλέπω ότι είναι ο Γεωργούλης!», είπε η Νάταλι Κάκκαβα.

Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες μέρες, η Νάταλι Κάκκαβα είχε ξεσπάσει σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Ξέσπασε η Νάταλι Κάκκαβα κατά του Χάρη Βαρθακούρη - «Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να...»

Μέσα από την εκπομπή της, η Νάταλι Κάκκαβα θέλησε να σχολιάσει την ιδιαίτερη ανάρτηση που έκανε ο Χάρης Βαρθακούρης για τα γενέθλια της κόρης του, με την παρουσιάστρια να ξεσπά και να ξεκαθαρίζει πως κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να καταλάβει ότι κάνει πλάκα.

«Όλες οι τιμωρίες και οι φορές που σε έχω αφήσει να κοιμηθείς νηστική στον κήπο, έπιασαν τόπο. Χαλάλι και το ξύλο», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Χάρης Βαρθακούρης, ενώ λίγο αργότερα έσβησε τη φράση "χαλάλι και το ξύλο".

«Ο Χάρης έχει ένα πολύ ιδιαίτερο χιούμορ. Προφανώς αυτό που έγραψε ήταν χιουμοριστικό, ατυχέστατο όμως. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να αντιλαμβανόμαστε πότε κάποιος κάνει χιούμορ με το συγκεκριμένο κομμάτι. Ένας άνθρωπος που διαβάζει έστω και για πλάκα ότι "χαλάλι το ξύλο" δεν είναι ωραίο, είναι μια ατυχήσασα στιγμή», είπε η Ναταλί Κάκκαβα.

«Καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν το εννοούσε ο άνθρωπος και ότι ήταν χιούμορ. Από τη στιγμή που υπάρχουν παιδιά που το ζουν και για κάποια παιδιά δεν είναι πλάκα αυτό το πράγμα, είναι άσχημο να το διαβάζεις για οποιοδήποτε λόγο», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.