«Ράγισε» καρδιές η Αλίκη Κατσαβού με την σπαρακτική ανάρτησή της για τον Κώστα Βουτσά

6 μήνες από τον θάνατό του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ράγισε» καρδιές η Αλίκη Κατσαβού με την σπαρακτική ανάρτησή της για τον Κώστα Βουτσά

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αλίκη Κατσαβού θέλησε να κάνει μία πραγματικά σπαρακτική ανάρτηση για τους 6 μήνες χωρίς τον αγαπημένο Κώστα Βουτσά, με την οποία «ράγισε» τις καρδιές των διαδικτυακών της φίλων.

«Εγώ είμαι σε μια κατάσταση διαρκούς προσπάθειας. Με καθοδηγεί το καθήκον για το παιδί, να είναι ευτυχισμένο και χαρούμενο. Με καθοδηγεί να είμαι και εγώ υγιής και δραστήρια.

Ρωτάει γιατί πέθανε ο μπαμπάς και του απαντώ πάντα με τον ίδιο τρόπο “πέθανε γιατί ήταν πολύ άρρωστος και δεν μπορούσε να γίνει καλά”. Με έχουν καθοδηγήσει οι ειδικοί για το πώς θα μιλήσω στο παιδί. Οι ειδικοί ήταν ξεκάθαροι. Θέλει αλήθεια, απλά λόγια ταιριαστά με την ηλικία του. Εγώ σαν μαμά του γνωρίζω και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του παιδιού οπότε μπορώ να το διαχειριστώ», είχε πει πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξή της η Αλίκη Κατσαβού για τον χαμό του Κώστα Βουτσά.

Σήμερα, στους 6 μήνες από τον θάνατό του, ανέβασε στο Instagram της μία φωτογραφία του και έγραψε: «Πότε γυρνάς από την περιοδεία αγάπη μου;».

Πέρα από την Αλίκη Κατσαβού, καρδιές «ράγισε» και η κόρη του Κώστα Βουτσά με τη φωτογραφία από τον τάφο του

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Θεοδώρα Βουτσά ανέβασε μία πραγματικά ανατριχιαστική φωτογραφία, στην οποία φαίνεται η κόρη της, και εγγονή του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, δίπλα στον τάφο του.

6 μήνες πέρασαν από τη μέρα που ο κορυφαίος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή και έτσι σήμερα, η κόρη του θέλησε να κάνει το μνημόσυνο του.

Μάλιστα και τον Δεκαπενταύγουστο η Θεοδώρα Βουτσά είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο από το νεκροταφείο και είχε αποκαλύψει: "#Δεκαπενταυγουστος #Παναγια

Το όνομα μου είναι Θεοδωρα-Μαρία. Το Θεοδωρα ηταν της γιαγιάς μου- της μαμάς του μπαμπά. Δυστυχώς δεν την γνώρισα ποτε γιατι έφυγε πριν γεννηθώ. Το Μαρία είναι της Παναγίας. Οι γονείς μου έχασαν το πρώτο τους παιδί και «έταξαν» το επόμενο στην Παναγία. Βαφτίστηκα στην Τήνο.

Κάθε χρόνο, 15 Αυγούστου, ο πατέρας μου με έπαιρνε τηλέφωνο. «Το ξερεις πως σήμερα γιορτάζεις;» «Ναι, μπαμπά...» Και βαριόμουν οταν μου έλεγε την ιστορία «οταν γεννήθηκες σε έπαιρνα στο μαιευτήριο, στο Έλενα, και σε πέταγα ψηλά στον αέρα, και γελαγα και παίζαμε... και η μαμα φώναζε «Κωστή, μη! Το παιδί!» Και έκανε τη φωνή της μαμάς, και γελαγα...

Να μου την έλεγες άλλη μια φορα αυτή την ιστορία...

Αν ήξερα ότι η προηγούμενη γιορτή ηταν η τελευταία μας..."!

Σήμερα επισκέφθηκε το κοιμητήριο μαζί με την κόρη της και ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία πάνω στην οποία έγραψε, πως περίμενε να ακούσει cut από τον σκηνοθέτη, ωστόσο δεν ήταν γύρισμα.

Κώστας Βουτσάς εγγονή