Τατιάνα Στεφανίδου: Θύελλα αντιδράσεων σήκωσε η νέα φωτογραφία της από το Λονδίνο

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τατιάνα Στεφανίδου: Θύελλα αντιδράσεων σήκωσε η νέα φωτογραφία της από το Λονδίνο

Μια νέα φωτογραφία από το Λονδίνο όπου βρίσκεται δημοσίευσε η Τατιάνα Στεφανίδου. Ωστόσο, στα σχόλια σήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Τι συνέβη και έσπευσαν να της σχολιάσουν οι διαδικτυακοί της φίλοι;

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει κάθε λεπτό από την παραμονή της στην βρετανική πρωτεύουσα, όπου βρίσκεται με το γιο της, λόγω των σπουδών του. Όταν βρίσκουν χρόνο κάνουν την βόλτα τους στα όμορφα στενά της πόλης.

Πριν λίγες λοιπόν, η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία της όπου πόζαρε ανέμελα με άκρως σικάτο look. Αυτό όμως που δεν άρεσε στους followers της, ήταν το γεγονός ότι δεν φορούσε μάσκα, κάτι που έσπευσαν να της το σχολιάσουν.

Τατιάνα Στεφανίδου Λονδίνο

Τατιάνα Στεφανίδου instagram

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως η υποχρεωτική χρήση της μάσκας είναι μόνο σε εσωτερικούς χώρους.

Την κούκλα κόρη ωστόσο της Τατιάνας Στεφανίδου την έχετε δει; Μοιάζει με μοντέλο.

Με αυτή την φωτογραφία της η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε το ταξίδι της στο Λονδίνο

Η Τατιάνα Στεφανίδου, μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές της με την οικογένεια της, ταξίδεψε μαζί με τον γιο της στο Λονδίνο, όπου σπουδάζει. Μέσα από μια φωτογραφία που δημοσίευσε, μάλιστα, είδαμε το εσωτερικό του σπιτιού του και «μείναμε», καθώς έχει μέχρι και τζάκι στην διακόσμηση, ωστόσο ανενεργό.

Ο Νικόλας Ευαγγελάτος μετά τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Kent, πρόκειται να κάνει Master στα Οικονομικά (Investment and Wealth Managment MSc) στο Πανεπιστήμιο Imperial στο Λονδίνο και οι γονείς του τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα.

Για αυτό και δεν γινόταν να μην ταξιδέψει μαζί του στο Λονδίνο για να τον βοηθήσει να τακτοποιηθεί μετά τις διακοπές. Μπορεί τα ταξίδια στο εξωτερικό να είναι δύσκολα λόγω κορωνοϊού, ωστόσο η Τατιάνα Στεφανίδου βάζει πάνω από όλα τα παιδιά της και δεν μπορούσε να τον αφήσει μόνο του.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια, μοιράστηκε μια φωτογραφία όπου μας έδειξε πως είναι και αυτή... «αθάνατη Ελληνίδα μάνα», καθώς με το που έφτασε στο σπίτι του γιου της έπιασε το σίδερο.

Όπως είδαμε από την φωτογραφία, το σπίτι του Νικόλα, στην διακόσμηση του έχει μέχρι και τζάκι, ενώ είναι όλο λευκό και θυμίζει «παλάτι», σε σύγκριση με τα ελληνικά φοιτητικά σπίτια.

Να σημειώσουμε πως, η Τατιάνα Στεφανίδου μπορεί να βρίσκεται στο Λονδίνο, ωστόσο ο σύζυγός της, Νίκος Ευαγγελάτος είναι στην Ελλάδα και την Δευτέρα έγινε η πρεμιέρα της εκπομπής του. Δείτε τι νούμερα σημείωσε στην τηλεθέαση.