Σύσσωμη η ομάδα της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ

Στα backstage της επίσημης φωτογράφισης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σύσσωμη η ομάδα της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ

Η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό και συγκεκριμένα στις 31 Αυγούστου, και έτσι σύσσωμη η ομάδα της βρέθηκε σήμερα στον ΣΚΑΪ προκειμένου να πραγματοποιήσει την επίσημη φωτογράφιση για το Love it!

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα το κανάλι του Φαλήρου εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία σημείωνε: «Το «Love it» είναι όλα όσα αγαπάμε και όλα αυτά που θα αγαπήσουμε. Η Ιωάννα Μαλέσκου έρχεται με μία νέα παρέα στον ΣΚΑΪ και θα αλλάξει τα μεσημέρια μας.

O Παναγιώτης Χατζηδάκης, η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Μάνος Μαγιάτης με το «Love it» θα γίνουν η καθημερινή μας συνήθεια. Αποκλειστικές ειδήσεις, πρόσωπα που αγαπάμε και χρηστικά θέματα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας. Προτάσεις για μόδα και ομορφιά. Συνεντεύξεις αλλά και συμβουλές από special editors στο «Love It». Η πιο αγαπημένη παρέα είναι στο Love it! Τα πιο αγαπημένα θέματα είναι στο Love it!».

Σήμερα, οι 4 τους φωτογραφήθηκαν και η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία, ενώ πριν από μερικές μέρες, έστειλε ένα μήνυμα όλο νόημα για την πρεμιέρα της.

Ιωάννα Μαλέσκου εκπομπή ΣΚΑΙ

Ιωάννα Μαλέσκου: Πήγε στο ΣΚΑΪ και δεν την ήξερε πασίγνωστος παρουσιαστής

Σε λίγες μέρες, η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο ΣΚΑΪ και έτσι σήμερα, βρέθηκε καλεσμένη σε μία εκπομπή του σταθμού, ωστόσο ο πασίγνωστος παρουσιαστής που την υποδέχθηκε δεν ήξερε ποια είναι!

Όπως μετέδωσε σήμερα το Καλοκαίρι #ΝΟΤ, το κανάλι αποφάσισε να προωθήσει λίγο ακόμα την παρουσιάστρια πριν τη νέα της αρχή και έτσι την έβαλε καλεσμένη σε μία από τις πιο αγαπημένες εκπομπές.

Ο λόγος για την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, ο οποίος δεν γνώριζε ποια είναι η νέα παρουσιάστρια του σταθμού, ενώ δεν ήξερε ούτε το όνομά της. Το μόνο που γνώριζε ήταν ότι θα βρεθούν κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη, ενώ δείτε εδώ το μήνυμα όλο νόημα που έστειλε η Ιωάννα Μαλέσκου πριν την πρεμιέρα της!

Γιώργος Αυτιάς Ιωάννα Μαλέσκου