Αυτός είναι ο νέος... έρωτας του Μπουράκ Χακί

Η φωτογραφία που «τρέλανε» το Instagram!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτός είναι ο νέος... έρωτας του Μπουράκ Χακί

Ο Μπουράκ Χακί συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του και όπως όλα δείχνουν, έχει αφήσει οριστικά πίσω του τον χωρισμό του με τη Χαρά Παππά. Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει ο νέος... έρωτάς του που δεν είναι άλλος από τη σκυλίτσα του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει δείξει πολλές φορές με τις αναρτήσεις του πως είναι μεγάλος λάτρης των ζώων και δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι στο πατρικό του σπίτι έχει ολόκληρη φάρμα με ζώα.

Έτσι, σήμερα το πρωί, ο Μπουράκ Χακί θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το νέο μέλος που προσέθεσε στην οικογένειά του.

Αυτό δεν είναι άλλο από την πανέμορφη σκυλίτσα του, την οποία μάλιστα αποφάσισε να ονομάσει Μπάρμπι!

Μπουράκ Χακί σύντροφος

Πέρα από την ενασχόληση με τα ζωάκια του, ο Μπουράκ Χακί περνάει και πολύ χρόνο με φίλους. Δείτε εδώ ένα στιγμιότυπο από την βραδινή έξοδό του.

Νέο μήνυμα στα ελληνικά από τον Μπουράκ Χακί μετά τον χωρισμό με τη Χαρά Παππά

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μπουράκ Χακί θέλησε να στείλει άλλο ένα μήνυμα στα ελληνικά, αυτή τη φορά χωρίς κάποιο κρυφό νόημα, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του με την αγαπημένη του Χαρά Παππά.

Ο Τούρκος ηθοποιός είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media και έτσι επιλέγει καθημερινά να μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο χωρισμός του ζευγαριού ήρθε σαν έκπληξη για το κοινό που περίμενε πώς και πώς να μάθε περισσότερες πληροφορίες γύρω από το γάμο που είχε προγραμματιστεί.

Οι δυο τους ωστόσο χώρισαν και έτσι, ο γάμος ματαιώθηκε, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί πολλά σχετικά με τη σχέση που έχουν διατηρήσει, με τον Μπουράκ Χακί να ξεκαθαρίζει μέσα από μία ανάρτησή στα ελληνικά πως εκτιμά βαθύτατα το μοντέλο.

Τα πράγματα ωστόσο πλέον έχουν ηρεμήσει και ο Μπουράκ Χακί ανέβασε στον λογαριασμό του μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ένα ποτήρι φραπέ, και δίπλα εξηγεί αναλυτικά την συνταγή.

Μπουράκ Χακί Χαρά Παππά χωρισμός