Άλλος άνθρωπος η Μαρία Μιχαλοπούλου από το GNTM - Όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Μοντελάρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άλλος άνθρωπος η Μαρία Μιχαλοπούλου από το GNTM - Όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Η Μαρία Μιχαλοπούλου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, φαίνεται πως έχει γίνει για τα καλά άλλος άνθρωπος και με κάθε της νέα εμφάνιση εντυπωσιάζει το κοινό! Στην πιο πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, ποζάρει όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Μέσα σε λίγους μόνο μήνες, η Μαρία Μιχαλοπούλου κατάφερε να μετατραπεί σε ένα σούπερ μόντελ, αποδεικνύοντας σε όλους πως δεν έφτασε άδικα μέχρι τον ημιτελικό του γνωστού ριάλιτι του Star.

Καθημερινά φροντίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις φωτογραφήσεις της και τις δουλειές που αναλαμβάνει και τα αποτελέσματα είναι απλά μοναδικά.

Η αγρότισσα του GNTM έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο, και γι’ αυτό της αξίζει τουλάχιστον ένα χειροκρότημα. Το Instagram account της είναι ίσως ένα από τα πιο ωραία των παικτριών του GNTM και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει.

Η φωτογραφία της με μπικίνι που είδαμε τελευταία είναι μία από τις αγαπημένες μας και αλήθεια δεν έχουμε λόγια για το φανταστικό κορμί της.

Μιας και είπαμε ωστόσο για το GNTM, δείτε εδώ την Ξανθή Τζερεφού όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες με τα εσώρουχα.

Έξω φρενών η Μαρία του GNTM - «Έχω τόσα νεύρα που...»

Μέσα από ένα insta story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Μιχαλοπούλου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, θέλησε να εκφράσει πόσο έξω φρενών είναι με κάτι που της συνέβη. Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως έχει τόσα νεύρα που δεν μπορεί να ηρεμήσει.

To μοντέλο ανέβασε χθες στο Instagram μερικές γυμνές φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει μέσα στην πισίνα. Σήμερα, έμαθε ότι το Instagram κατέβασε τις συγκεκριμένες λήψεις και έτσι ξέσπασε.

Με αυτόν τον τρόπο ξέσπασε η Μαρία Μιχαλοπούλου του GNTM

«Χαλαρωτική μουσική από πίσω αλλά εγώ έχω πάρα πολλά νεύρα γιατί κάποιοι μου έκαναν αναφορά και έπρεπε να κατεβάσω τις φωτογραφίες που ανέβασα χθες. Οκ, φαινόταν η ρώγα μου σε μία φωτογραφία.

Να το δεχτώ, ερωτικό περιεχόμενο, εννοείται. Όλες οι άλλες, που κυριολεκτικά βγάζουν σχεδόν τον πάτο τους στις φωτογραφίες αλλά φοράνε ένα κορδόνι για βρακί, δεν σας ενοχλούσανε και ενοχληθήκατε με τις δικές μου φωτογραφίες. Εγώ θα βάλω θολούρα και θα τις ξανανεβάσω και μετά ξανακάντε μου report. Έτσι, γιατί μπορώ», είπε η Μαρία Μιχαλοπούλου ξεσπώντας.

TAGS