Alphatv - ανατροπή: Έφυγε από το Έλα στη θέση μου αλλά... επιστρέφει;

Σούπερ αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Alphatv - ανατροπή: Έφυγε από το Έλα στη θέση μου αλλά... επιστρέφει;

Μία μεγάλη ανατροπή πρόκειται να γίνει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Alphatv, Έλα στη θέση μου, καθώς όπως αποκάλυψε μία ηθοποιός της σειράς, ενώ έφυγε από το show, υπάρχουν σκέψεις και συζητήσεις προκειμένου να επιστρέψει!

Η σειρά θα επιστρέψει για μία ακόμα χρονιά στην τηλεόραση προκειμένου να ανατρέψει όλα τα δεδομένα. Οι τηλεθεατές περιμένουν πως και πως τις νέες εξελίξεις.

Αυτό είναι το πρόσωπο που έφυγε από το Έλα στη θέση μου του Alphatv και μάλλον επιστρέφει

Ο λόγος για την Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία υποδύεται τη Μαρίνα. Η ηθοποιός είχε κάνει γνωστό πως πρόκειται να φύγει από το σίριαλ ωστόσο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Tivi ΣΙΡΙΑΛ και την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου, ξεκαθάρισε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την παραγωγή της σειράς.

Και σε ό,τι αφορά το «Ελα στη θέση μου»;

«Είμαστε σε μια διαδικασία συζητήσεων, καθώς θα έφευγα για την περιοδεία ενώ δεν γνωρίζαμε με τι ρυθμό θα συνεχίζονταν τα γυρίσματα. Μίλησα με τον Γιάννη Βασιλειάδη, τον σκηνοθέτη της σειράς, ο οποίος με ήθελε και την επόμενη σεζόν και τελικά έκανα κάποια επεισόδια για την αρχή. Αν όλα πάνε καλά, θα επιστρέψω. Ομως, όπως είπα και προηγουμένως, όλα είναι απρόβλεπτα, προσπαθώ να είμαι ήρεμη».

Έλα στη θέση μου Μαρίνα

Τη Μαρίνα και τον Βλάση τους αφήσαμε σε μια περίεργη φάση.

«Η Μαρίνα για να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση, έφυγε».

Μα έκανε τόσα για εκείνη, είναι δυνατόν να είναι χώρια;

«Αυτό θα ήταν το όνειρο κάθε κοπέλας. Οχι όμως της Μαρίνας. Εκείνη έφυγε από τους γονείς της για να κάνει τη δική της αρχή. Για να πετύχει μόνη της. Δεν τη βοηθάει, λοιπόν, ο Βλάσης να κυνηγήσει τα όνειρά της. Δεν είναι η κοπέλα που είχε όνειρο να βρει κάποιον για να κάνει οικογένεια».

Πάντως θα επιστρέψει κοντά του, έτσι δεν είναι;

«Το καλό είναι πως οι τηλεθεατές δεν έχουν συνδέσει τη Μαρίνα μόνο με τον Βλάση και αυτό είναι το ωραίο».

Μη χάσετε και το σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ μας, για το Έλα στη θέση μου και τον Μάρκο με τη Ρενάτα που παντρεύονται!