Μπουράκ Χακί: Αυτή είναι η μεγάλη αδυναμία του πρώην της Χαράς Παππά

Το πιο ξεχωριστό πρόσωπο που έχει στη ζωή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μπουράκ Χακί: Αυτή είναι η μεγάλη αδυναμία του πρώην της Χαράς Παππά

Ο πρώην σύντροφος της Χαράς Παππά, Μπουράκ Χακί, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία πολύ ξεχωριστή φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η απόλυτη αδυναμία του, το πρόσωπο που αγαπά πιο πολύ απ' όλους σε αυτόν τον κόσμο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media και έτσι φροντίζει να ενημερώνει καθημερινά τους διαδικτυακούς του φίλους με νέα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του και από τις διακοπές που απολαμβάνει και με το παραπάνω.

Η τελευταία του ανάρτηση ήταν αρκετή για να κάνει όλο το Instagram να «λυγίσει» και να προσθέσει ένα σωρό αντιδράσεις.

Αυτή είναι η αδυναμία του Μπουράκ Χακί, πρώην της Χαράς Παππά

Ο λόγος φυσικά για τον αγαπημένο του γιο, φωτογραφίες του οποίου φροντίζει να μοιράζεται σχεδόν καθημερινά ο γνωστός ηθοποιός.

Στην πιο πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φαίνεται πόσο πολύ μοιάζει ο μικρός του με εκείνον, ενώ πολύ πρόσφατα είδαμε και τη μητέρα του.

Αυτός είναι ο νέος... έρωτας του Μπουράκ Χακί

Ο Μπουράκ Χακί συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του και όπως όλα δείχνουν, έχει αφήσει οριστικά πίσω του τον χωρισμό του με τη Χαρά Παππά. Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει ο νέος... έρωτάς του που δεν είναι άλλος από τη σκυλίτσα του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει δείξει πολλές φορές με τις αναρτήσεις του πως είναι μεγάλος λάτρης των ζώων και δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι στο πατρικό του σπίτι έχει ολόκληρη φάρμα με ζώα.

Έτσι, σήμερα το πρωί, ο Μπουράκ Χακί θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το νέο μέλος που προσέθεσε στην οικογένειά του.

Αυτό δεν είναι άλλο από την πανέμορφη σκυλίτσα του, την οποία μάλιστα αποφάσισε να ονομάσει Μπάρμπι!

Μπουράκ Χακί σύντροφος

Πέρα από την ενασχόληση με τα ζωάκια του, ο Μπουράκ Χακί περνάει και πολύ χρόνο με φίλους. Δείτε εδώ ένα στιγμιότυπο από την βραδινή έξοδό του.