«Ράγισε» καρδιές η Σοφία Μουτίδου - «Ο πατέρας μου ήταν σκληρός...»

Η συγκλονιστική εξομολόγησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ράγισε» καρδιές η Σοφία Μουτίδου - «Ο πατέρας μου ήταν σκληρός...»

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Σοφία Μουτίδου δε δίστασε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη εξομολόγηση, μέσα από την οποία, «ράγισε» καρδιές για την οικογένειά της και για τον πατέρα της, ο οποίος ήταν ένας πολύ σκληρός άνθρωπος.

Αφορφμή για την όλη συζήτηση στάθηκε το τηλεφώνημα μίας τηλεθέατριας. Η Αλίνα όπως διηγήθηκε έχει περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια με την μητέρα της και ζητά τη βοήθεια των κοριτσιών ώστε να μην κάνει τα ίδια λάθη.

«Οι γονείς κάνουν κακουργήματα πολλές φορές. Όχι μόνο πρακτικά, ποινικά κολάσιμα, μέχρι και συναισθηματικές βίες. Αυτό που έχω καταλάβει εγώ από τις συνεδρίες μου, ενώ λέω ότι δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο σκληρό πατέρα είχα, γιατί εμένα ο πατέρας μου ήταν πολύ σκληρός, όχι κακοποιητικός, άτεγκτος, κάθετος και μη συνεργάσιμος» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου.

«Τώρα έχει γεράσει, είναι στην αρχή της άνοιας και με βλέπω στα 48 μου να κάμπτομαι ενώ είχα πολύ επιθετικό χαρακτήρα. Και να λέω μα θα τα ξεχάσω όλα όσα μου έκανε, όλη αυτή την κακή εφηβεία, που ήταν απών, που ήταν σκληρός;” πρόσθεσε η ηθοποιός.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, η Σοφία Μουτίδου είχε βγει εκτός εαυτού με ένα τηλεφώνημα που είχε δεχθεί στην εκπομπή. Δείτε εδώ το ξέσπασμά της.

The Booth: Ατύχημα για τον πατέρα της Σοφίας Μουτίδου

Στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής The Booth, μία από τις αγαπημένες παρουσιάστριες, η Σοφία Μουτίδου, θέλησε να μοιραστεί ένα δυσάρεστο περιστατικό που σημειώθηκε σε εκείνη και συγκεκριμένα για τον πατέρα της. Η ίδια πληροφόρησε πως ο πατέρας της υπέστη ένα ατύχημα και επέλεξε να μοιραστεί κάποια λόγια στον αέρα της εκπομπής.

Η γλυκιά Σοφία Μουτίδου εξήγησε πως ακριβώς συνέβη το ατύχημα του πατέρα της που την κατατρόμαξε, αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του αυτήν τη στιγμή και έστειλε το δικό της δημόσιο μήνυμα. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα είπε για το ατύχημα στον αέρα της εκπομπής.

Αυτό είναι το δημόσιο μήνυμα της Σοφίας Μουτίδου για το ατύχημα του πατέρα της

"Χθες είχα ένα ατύχημα. Ο πατέρας μου χτύπησε το κεφάλι του και έκανε ράμματα. Και τον πήγα στο νοσοκομείο. Na ευχαριστήσω πάρα πολύ στον Ευαγγελισμό, όπου οι γιατροί δουλεύουν σε συνθήκες Ραμάλας.

 Σοφίας Μουτίδου Ατύχημα Πατέρας

Είναι δηλαδή μέσα σε ερείπια και δουλεύουν σε τρομακτικές συνθήκες. Να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Γαλάνη Ηλία, τον γιατρό που φέρθηκε με τόση κατανόηση, τόση επιστημονικότητα και τόση αποδοτικότητα όντας καθησυχαστικός.

Αυτό που έπρεπε να είναι ένας γιατρός. Ήταν όλα μαζί χωρίς να του λείπει τίποτα. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ προσωπικά, το δράμα μας τελείωσε. Χτύπησε επιφανειακά, ποντιακό κεφάλι…"

Δείτε εδώ τη Σοφία Μουτίδου που πέταξε τα ρούχα και πόζαρε μόνο με την πετσέτα.