Δυσάρεστη είδηση για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δυσάρεστη είδηση για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου

Λίγο πριν τελειώσει η σημερινή τους εκπομπή, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου θέλησαν να ανακοινώσουν στο τηλεοπτικό τους κοινό μία πολύ δυσάρεστη είδηση η οποία αφορά τον γάμο που είχαν προγραμματίσει να κάνουν!

Το ζευγάρι ήταν πραγματικά πολύ ενθουσιασμένο τόσο για τον γάμο όσο και για τη βάφτιση της μικρής Μελίτας, ωστόσο η έξαρση της πανδημίας φαίνεται πως τους άλλαξε τα σχέδια.

Σήμερα ανακοίνωσαν και επίσημα πως πρόκειται να αναβάλλουν το γάμο τους μέχρι την επόμενη χρονιά, ενώ πριν από λίγο καιρό είχαν αποκαλύψει πως σκέφτονται σοβαρά να το κάνουν.

«Έχουμε λάβει πάρα πολλά μηνύματα και με αφορμή την κυρία πριν που μας είπε "με το καλό για το γάμο", θα τον αναβάλλουμε τελικά τον γάμο. Θα τον πάμε για αργότερα. Η μητέρα μου είναι τις ευπαθείς ομάδες, όπως και πολλοί δικοί μου. Του χρόνου όταν όλα θα είναι καλά θα τον κάνουμε μαζί με τη βάφτιση της μικρούλας».

«Ναι θέλουμε να το ανακοινώσουμε από εδώ από την εκπομπή. Και δεν είναι μόνο τα μέτρα του κορονοϊού. Το βασικό είναι αυτό αλλά με όλα αυτά που γίνονται παιδιά, δεν υπάρχει ψυχολογία», συμπλήρωσε ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου.

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας πέρασαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Το ζευγάρι έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και έκανε εξόρμηση με σκάφος, παρέα με καλούς φίλους.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι την Αίγινα, κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές λόγω της εκπομπής. Άφησαν για λίγο την κορούλα τους Μελίτα Δήμητρα στους γονείς τους και χαλάρωσαν κάνοντας τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά της θάλασσας.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Χατζίδου μοιραζόταν καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού του, διάφορες στιγμές από το ταξίδι . Δες ωστόσο και ένα ατύχημα που είχε η τραγουδίστρια.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου ταξίδι Αίγινα

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλή Παύλου φωτογραφίες με μαγιό