Στον «πάγο» τα γυρίσματα του Still Standing - Πού βρίσκεται η Μαρία Μπεκατώρου;

Η φωτογραφίες - απόδειξη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στον «πάγο» τα γυρίσματα του Still Standing - Πού βρίσκεται η Μαρία Μπεκατώρου;

Μπορεί το Still Standing να κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό, ωστόσο όπως όλα δείχνουν τα γυρίσματα της εκπομπής βρίσκονται στον «πάγο» καθώς η Μαρία Μπεκατώρου βρίσκεται ακόμα διακοπές και δεν έχει επιστρέψει στην Αθήνα προκειμένου να ξεκινήσει τη δουλειά.

Τις προηγούμενες μέρες βγήκε η επίσημη ανακοίνωση για την αγαπημένη εκπομπή που παρουσιάζει εδώ και χρόνια η Μαρία Μπεκατώρου, ωστόσο τα γυρίσματα δεν πραγματοποιούνται - δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο χωριό της και απολαμβάνει τις διακοπές της με το παραπάνω!

Still Standing Μαρία Μπεκατώρου

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα ξεκινήσουν ξανά τα γυρίσματα του Still Standing, μιας και οι συνθήκες του κορωνοϊού είναι εξαιρετικά ιδιαίτερες αυτή τη στιγμή στη χώρα.

Πρεμιέρα για το Still Standing και τη Μαρία Μπεκατώρου στον ANT1

Σε λίγο καιρό, η Μαρία Μπεκατώρου και η αγαπημένη της εκπομπή Still Standing πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και μόλις σήμερα κυκλοφόρησε η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για τη μεγάλη επιστροφή και τις αλλαγές στους κανόνες.

Το Still Standing επιστρέφει στον ΑΝΤ1!

Είναι αγαπημένο. Είναι απρόβλεπτο. Είναι διασκεδαστικό. Είναι το «Still Standing» που επιστρέφει στον ΑΝΤ1 για 4η συνεχόμενη σεζόν.

Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 17:45 και καθημερινά η Μαρία Μπεκατώρου δοκιμάζει τις γνώσεις μας, βάζει την προσωπική της σφραγίδα στην ψυχαγωγία και δίνει ρυθμό στα απογεύματά μας.

Οι κανόνες και οι αλλαγές
Οι κανόνες είναι γνωστοί, ένας εναντίον δέκα! Όποιος καταφέρει να μείνει όρθιος μέχρι το τέλος είναι ο νικητής με το έπαθλο να αγγίζει και φέτος έως και τα 30.000 €.

Δέκα μονομαχίες γνώσεων με τον κεντρικό παίκτη να έχει στη διάθεσή του τρία πάσο. Μια λάθος απάντησή του αρκεί για να ανοίξει η καταπακτή, να πέσει στο κενό και να οδηγήσει τον αντίπαλό του στην αφετηρία ενός καινούριου κύκλου επιβίωσης.

Φέτος, στο «Still Standing», το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο πλούσιο και χορταστικό αφού στις ήδη υπάρχουσες δοκιμασίες («Ερωτήσεις με εικόνες», «Ερωτήσεις με αναγραμματισμό», «Βρες τον στίχο», «Μονομαχία») προστίθενται τέσσερις καινούριες: «Ποιος/ α ερμηνεύει;», «Ποιος/α το είπε», «Βρες τον στίχο - Video Edition» και «Nαι ή Όχι».