Γνωστός youtuber στο σπίτι του Big Brother - Θα φέρει τα πάνω κάτω

Κανονικός πανικός στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γνωστός youtuber στο σπίτι του Big Brother - Θα φέρει τα πάνω κάτω

Σήμερα η πρεμιέρα του Big Brother και μόλις σήμερα έγινε γνωστό πως ένας Έλληνας youtuber με μεγάλη απήχηση στο κοινό, κυρίως το νεανικό, πρόκειται να μπει στο σπίτι και να φέρει για τα καλά τα πάνω κάτω στο αγαπημένο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Ένα από τα πρόσωπα που θα κάνει αίσθηση με την εμφάνισή του απόψε στους δέκτες μας, είναι -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην On Time- ο youtuber Θέμης Κανέλλος, γνωστός και ως themicorn.

Ο Θέμης Κανέλλος μετράει στο κανάλι του στο youtube πάνω από 67,000 συνδρομητές και κατά τη διάρκεια της καραντίνας έγινε περισσότερο γνωστός με τη δημιουργία του «καραντινοβλόγκ», όπου μοιραζόταν την καθημερινότητά του με τους φίλους του.

Φέτος τελείωσε το λύκειο, είναι 18 ετών και τον ενδιαφέρει να μπει στο σπίτι του Big Brother για να μιλήσει για τη διαφορετικότητά του και να βοηθήσει και άλλα παιδιά στην ηλικία του να αποδεχτούν τον εαυτό τους.

Ο Θέμης Κανέλλος είναι «queer» -ένας όρος-ομπρέλα, που αφορά τις έμφυλες μειονότητες που δεν ανήκουν στην κατηγορία των ετεροφυλόφιλων ή/και των cisgender. Άνθρωποι που δεν αποδέχονται τις παραδοσιακές έννοιες φύλων και χωρίς να θέλουν να προσδιοριστούν ως ΛΟΑΤ πολλές φορές αυτοπροσδιορίζονται ως queer.

Δείτε εδώ και το συγκινητικό μήνυμα που έστειλε ο Χάρης Βαρθακούρης λίγο πριν την πρεμιέρα του Big Brother!

Νέα αλλαγή στο Big Brother

Λίγες μέρες πριν γίνει η επίσημη πρεμιέρα, έγινε γνωστό πως θα γίνει μία ακόμα, αυτή τη φορά οριστική, αλλαγή στο Big Brother, καθώς το γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΪ, πρόκειται να αλλάξει μέρα προβολής του Live!

Έτσι, αντί για Κυριακή, όπως είχε επανειλημμένως γνωστοποιηθεί, κάθε Παρασκευή στις 21:00, ενώ η πρεμιέρα θα γίνει κανονικά το Σάββατο.

Το σπίτι στο Μαρκόπουλο είναι καθ’ όλα έτοιμο να ανάψει προβολείς και να υποδεχθεί τους 16 ενοίκους του. Ο Χάρης Βαρθακούρης θα μας συστήσει τους 16 διαγωνιζόμενους που θα συμβιώσουν στο νέο τους σπίτι για 100 ολόκληρες μέρες.

Big Brother πρεμιέρα

Μέσα από ανακοίνωση, ο ΣΚΑΪ μάς ενημερώνει για το 2ο live του Big Brother το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου. Αυτή είναι η μέρα την οποία αποφάσισε το κανάλι του Φαλήρου να τοποθετήσει μόνιμα το live show του δημοφιλούς ριάλιτι.