Δε θα γίνει live η πρεμιέρα του Big Brother

Η απόφαση του ΣΚΑΪ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δε θα γίνει live η πρεμιέρα του Big Brother

Σήμερα το βράδυ πρόκειται να γίνει η προγραμματισμένη και πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Big Brother, ωστόσο όπως έγινε γνωστό, το show δε θα γίνει live αλλά θα είναι μαγνητοσκοπημένο, όπως αποφάσισαν οι υπεύθυνοι του σταθμού.

Μπορεί κάθε Παρασκευή να παρακολουθούμε κανονικά τα live, ωστόσο σήμερα η εκπομπή θα έχει ήδη γυριστεί και ο λόγος είναι πολύ απλός.

Ο ΣΚΑΪ θέλησε να αποφύγει οποιοδήποτε τεχνικό λάθος μπορεί να συμβεί και να έχει ένα άρτιο αποτέλεσμα στην τηλεόραση, για την μεγάλη επιστροφή του πιο κλασικού ριάλιτι show.

Επιπλέον, οι άνθρωποι του σταθμού θέλησαν να προστατεύσουν τον Χάρη Βαρθακούρη ο οποίος δοκιμάζεται για πρώτη φορά στη θέση του παρουσιαστή και έτσι δεν έχει την απαραίτητη εμπειρία ώστε να διαχειριστεί ένα απρόοπτο σε live σύνδεση.

Βέβαια από τη μεριά του ο Χάρης Βαρθακούρης δείχνει να είναι πολύ ενθουσιασμένος με το νέο πόστο του. Δείτε εδώ το πρώτο του post μέσα από το πλατό του Big Brother και το ιδιαίτερο μήνυμά του για την πρεμιέρα.

Γνωστός youtuber στο σπίτι του Big Brother - Θα φέρει τα πάνω κάτω

Σήμερα η πρεμιέρα του Big Brother και μόλις σήμερα έγινε γνωστό πως ένας Έλληνας youtuber με μεγάλη απήχηση στο κοινό, κυρίως το νεανικό, πρόκειται να μπει στο σπίτι και να φέρει για τα καλά τα πάνω κάτω στο αγαπημένο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Ένα από τα πρόσωπα που θα κάνει αίσθηση με την εμφάνισή του απόψε στους δέκτες μας, είναι -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην On Time- ο youtuber Θέμης Κανέλλος, γνωστός και ως themicorn.

Ο Θέμης Κανέλλος μετράει στο κανάλι του στο youtube πάνω από 67,000 συνδρομητές και κατά τη διάρκεια της καραντίνας έγινε περισσότερο γνωστός με τη δημιουργία του «καραντινοβλόγκ», όπου μοιραζόταν την καθημερινότητά του με τους φίλους του.

Φέτος τελείωσε το λύκειο, είναι 18 ετών και τον ενδιαφέρει να μπει στο σπίτι του Big Brother για να μιλήσει για τη διαφορετικότητά του και να βοηθήσει και άλλα παιδιά στην ηλικία του να αποδεχτούν τον εαυτό τους.

Ο Θέμης Κανέλλος είναι «queer» -ένας όρος-ομπρέλα, που αφορά τις έμφυλες μειονότητες που δεν ανήκουν στην κατηγορία των ετεροφυλόφιλων ή/και των cisgender. Άνθρωποι που δεν αποδέχονται τις παραδοσιακές έννοιες φύλων και χωρίς να θέλουν να προσδιοριστούν ως ΛΟΑΤ πολλές φορές αυτοπροσδιορίζονται ως queer.