Baby boom στη showbiz! Γέννησε ηθοποιός του Harry Potter

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Baby boom στη showbiz! Γέννησε ηθοποιός του Harry Potter

Ένα ακόμα υπέροχο baby boom έλαβε χώρα στην ελληνική showbiz μιας και μία αγαπημένη ηθοποιός, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στην ταινία, Harry Potter, γέννησε και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ με το μωράκι της.

Μπορεί να μην είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγαπημένη σειρά ταινιών, ωστόσο ο χαρακτήρας της ήταν πολύ αγαπητός και έτσι η είδηση της γέννησης του παιδιού της ήρθε σαν έκπληξη στους θαυμαστές της.

Αυτή είναι η ηθοποιός από το Harry Potter που γέννησε

Ο λόγος για την Scarlett Byrne και τον γιο του Cooper Hefner οι οποίοι έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Τη Scarlett τη γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες του Harry, σαν Pansy Parkinson στις τρεις πρώτες ταινίες του αγαπημένου μας sequel.

«Στις 5:23 μ.μ. σήμερα το απόγευμα η Scarlett κι εγώ καλωσορίσαμε την κόρη μας Betsy Rose Hefner στον κόσμο. Είμαστε συγκλονισμένοι και γεμάτοι με ευγνωμοσύνη, αγάπη και χαρά», έγραψε ο Cooper στον λογαριασμό του στο Instagram μαζί με τις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου.

Πέρα από την Scarlett Byrne βέβαια γέννησε και μία κορυφαία τραγουδίστρια. Δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο!

Baby boom στην ελληνική showbiz! Γέννησε αγαπημένη αθλήτρια

Ακόμα ένα υπέροχο baby boom έλαβε χώρα στην ελληνική showbiz, καθώς όπως έγινε γνωστό μία πολύ αγαπημένη αθλήτρια γέννησε σήμερα και έγινε για πρώτη φορά μανούλα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο λόγος για την Μορφούλα Ντώνα, ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής και νικήτρια του Dancing with the Stars, η οποία πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας με τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

«Τελειώνω αισίως τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης. Περιμένω αγοράκι. Επεισοδιακά το έμαθα, γιατί είχα φτάσει μέχρι τον πέμπτο μήνα και δεν ήξερα ακόμα το φύλο του μωρού. Ήμουν σίγουρη από την αρχή είχα αγόρι. Φαντάζομαι ότι θα κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί…» είχε πει τον Μάιο μιλώντας για την εγκυμοσύνη της η Μορφούλα Ντώνα.

Ευχάριστα είναι τα νέα και για μία τραγουδίστρια η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Δείτε εδώ την υπέροχη ανάρτησή της.