Big Brother: Ο παίκτης με τον δίδυμο αδερφό που προκαλεί.. ζαλάδες στις γυναίκες

Μήπως τα βλέπουμε διπλά;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Ο παίκτης με τον δίδυμο αδερφό που προκαλεί.. ζαλάδες στις γυναίκες

Το Big Brother κάνει πρεμιέρα σε λίγες ώρες και με μία αναζήτηση που κάναμε στους παίκτες εντοπίσαμε τον διαγωνιζόμενο που έχει δίδυμο αδερφό και είναι και δύο κούκλοι, με αποτέλεσμα να προκαλούν πολλαπλές ζαλάδες στις γυναίκες.

Αυτός είναι ο παίκτης του Big Brother που έχει δίδυμο αδερφό

Χρήστος Βαρουξής

Ο Χρήστος είναι 22 χρονών, κατάγεται από την Καλαμάτα αλλά μένει στον Πύργο Ηλείας. Είναι απόφοιτος σχολής τουριστικών επιχειρήσεων και το τελευταίο διάστημα εργαζόταν σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα.

Γυμνάζεται έξι φορές την εβδομάδα, έχει πάθος με το ποδόσφαιρο, προσέχει τη διατροφή του… και στον ελεύθερο χρόνο του παίζει ντραμς!

Προέρχεται από μια πολύ δεμένη οικογένεια και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα του που δεν του χαλάει χατίρι!

Στο σπίτι του Big Brother θα τον δυσκολέψουν περισσότερο οι… ακατάστατοι συγκάτοικοι του!

Big Brother Χρήστος Βαρούχης

Δείτε εδώ τους υπόλοιπους 16 παίκτες του Big Brother

Δε θα γίνει live η πρεμιέρα του Big Brother

Σήμερα το βράδυ πρόκειται να γίνει η προγραμματισμένη και πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Big Brother, ωστόσο όπως έγινε γνωστό, το show δε θα γίνει live αλλά θα είναι μαγνητοσκοπημένο, όπως αποφάσισαν οι υπεύθυνοι του σταθμού.

Μπορεί κάθε Παρασκευή να παρακολουθούμε κανονικά τα live, ωστόσο σήμερα η εκπομπή θα έχει ήδη γυριστεί και ο λόγος είναι πολύ απλός.

Ο ΣΚΑΪ θέλησε να αποφύγει οποιοδήποτε τεχνικό λάθος μπορεί να συμβεί και να έχει ένα άρτιο αποτέλεσμα στην τηλεόραση, για την μεγάλη επιστροφή του πιο κλασικού ριάλιτι show.

Επιπλέον, οι άνθρωποι του σταθμού θέλησαν να προστατεύσουν τον Χάρη Βαρθακούρη ο οποίος δοκιμάζεται για πρώτη φορά στη θέση του παρουσιαστή και έτσι δεν έχει την απαραίτητη εμπειρία ώστε να διαχειριστεί ένα απρόοπτο σε live σύνδεση.

Βέβαια από τη μεριά του ο Χάρης Βαρθακούρης δείχνει να είναι πολύ ενθουσιασμένος με το νέο πόστο του. Δείτε εδώ το πρώτο του post μέσα από το πλατό του Big Brother και το ιδιαίτερο μήνυμά του για την πρεμιέρα.