Χρήστος Μάστορας: Έκανε κοντινό στο πρόσωπό του και πόζαρε όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί

To look που δεν περιμέναμε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χρήστος Μάστορας: Έκανε κοντινό στο πρόσωπό του και πόζαρε όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί

Ο Χρήστος Μάστορας συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και έτσι μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία κάνει κοντινό στο πρόσωπό του και ποζάρει όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν είναι πολύ ενεργός στα social media και έτσι σπάνια επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους, στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του.

Λίγο καιρό πριν ξεκινήσει τις συναυλίες, ο Χρήστος Μάστορας προσπαθεί να απολαύσει ό, τι απέμεινε από το καλοκαίρι του και έτσι επέλεξε να ανεβάσει ένα story ξεφεύγοντας για λίγο από τα καθιερωμένα.

Αυτή είναι η φωτογραφία του Χρήστου Μάστορα στην οποία κάνει κοντινό στο πρόσωπό του και ποζάρει όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί

Όπως θα δείτε, ο Χρήστος Μάστορας βρίσκεται σε καλοκαιρινό mood και μάλλον... πειρατικό, αφού φοράει την μπαντάνα του και δείχνει να είναι πιο χαλαρός από ποτέ!

Χρήστος Μάστορας instagram

Στιγμές ευτυχίας για τον Χρήστο Μάστορα και τη σύντροφό του

Τι τελευταίες ώρα ο Χρήστος Μάστορας και η σύντροφος του, Χριστίνα Παπαδέλη φαίνεται πως ζουν στιγμές ευτυχίας και αυτό γιατί σαρώνουν στο διαδίκτυο με το τραγούδι «Viktoria».

Το ζευγάρι για πρώτη φορά συνεργάστηκε μαζί και έκανε κατευθείαν επιτυχία. Από την πρώτη κιόλας ημέρα που κυκλοφόρησε το τραγούδι, έγινε viral στα social media, ενώ δεν άργησε να φτάσει την κορυφή στα μουσικά charts.

Όπως λοιπόν, έκανε γνωστό ο Χρήστος Μάστορας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το κομμάτι που λένε οι «Μέλισσες», με πρωταγωνίστρια του video clip, την Χριστίνα Παπαδέλη, μετράει 4 εκατομμύρια views στο Youtube, ενώ 1 εκατομμύριο streams στο Spotify.

Όπως είναι λογικό το ζευγάρι είναι πολύ χαρούμενο και εμείς δεν θα ξαφνιαστούμε αν τους δούμε να συνεργάζονται ξανά στο μέλλον.

Η ανάρτηση που αποκάλυψε τις στιγμές ευτυχίας του Χρήστου Μάστορα και της συντρόφου του

Χρήστος Μάστορας σύντροφος

Η αποκάλυψη αυτή έγινε μετά από μερικές δυσάρεστες εξελίξεις που έγιναν γνωστές για το συγκρότημα. Δείτε τι είχε συμβεί.

Οι «Μέλισσες» ωστόσο, σαρώνουν στα charts, όπως και στο Youtube, και με το αγαπημένο τραγούδι «Μισή Καρδιά». Το συγκρότημα με κεντρικό τραγουδιστή τον Χρήστο Μάστορα, τα τελευταία χρόνια έχει δει τρομερή επιτυχία στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας.