Η φωτογραφία του Νίκου Μουτσινά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό προκάλεσε φρενίτιδα

Έπος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η φωτογραφία του Νίκου Μουτσινά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό προκάλεσε φρενίτιδα

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Νίκος Μουτσινάς ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το μαύρο του φανελάκι, και "δίπλα" του έχει τον Κωνσταντίνο Αργυρό με το ίδιο ακριβώς look! Το στιγμιότυπο προκάλεσε φρενίτιδα στους διαδικτυακούς του φίλους.

Αφορμή για όλα στάθηκε μία ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά. Ο γνωστός παρουσιαστής, είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media και έτσι φροντίζει να ανεβάζει καθημερινά νέα στιγμιότυπα από την καθημερινή του ζωή και από τις διακοπές του.

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και πριν από λίγες ώρες, όταν πόσταρε μία φωτογραφία με το μαύρο του φανελάκι και με ένα μοιραίο ύφος.

Λίγο αργότερα, η χιουμοριστική σελίδα, Greek Arrow ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία του Νίκου Μουτσινά και έβαλε δίπλα της μία σχεδόν ίδια του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο παρουσιαστές αντιμετώπισε φυσικά με χιούμορ το συγκεκριμένο σχόλιο και αμέσως έκανε repost στον δικό του λογαριασμό. Μιας και είπαμε ωστόσο για τον Νίκο Μουτσινά, δείτε εδώ ποιο πρόσωπο από την εκπομπή του έφυγε και πήγε στο Mega.

Αυτή είναι η φωτογραφία του Νίκου Μουτσινά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό που προκάλεσε φρενίτιδα

Νίκος Μουτσινάς instagram

Ο Νίκος Μουτσινάς σε ρόλο... τραγουδίστριας - Βίντεο έπος που κάνει χαμό

Απλά έπος είναι το βίντεο του Νίκου Μουτσινά που κάνει χαμό στο διαδίκτυο και αυτό γιατί τον είδαμε σε ρόλο... τραγουδίστριας και συγκεκριμένα, κορυφαίας τραγουδίστριας. Ο παρουσιαστής - ηθοποιός έχει απίστευτο χιούμορ και για ακόμη μια φορά τους "τρέλανε" όλους.

Έχοντας επιστρέψει από τις καλοκαιρινές του διακοπές, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», ετοιμάζεται για την μεγάλη του πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ, η οποία δείτε εδώ πότε θα γίνει.

Αυτές τις ημέρες πρόκειται να χαλαρώσει στο σπίτι του με τα 3 κατοικίδια του, αφού η ημέρα τις επιστροφής του φτάνει και οι προετοιμασίες γίνονται πυρετωδώς.

Ωστόσο, πάντα βρίσκει χρόνο για να "τρελάνει" το διαδίκτυο, κάτι που έκανε και πριν από λίγες ώρες. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο έπος. Μέσω εφαρμογής έβαλε το πρόσωπο του στο βίντεο της Αμερικανίδας ράπερ, Cardi B και έγινε για λίγο... τραγουδίστρια.