Το «τσουχτερό» σχόλιο του Νίκου Κοκλώνη για το Big Brother

Έστειλε ηχηρό μήνυμα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το «τσουχτερό» σχόλιο του Νίκου Κοκλώνη για το Big Brother

Χθες βράδυ, το Big Brother έκανε πρεμιέρα και παρουσίασε τους παίκτες. Τα σχόλια που έκανε ένας από αυτούς ενόχλησαν τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος με το δίκιο του, έκανε ένα «τσουχτερό» σχόλιο για την παραγωγή του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Αλεξανδρίδης ξεκαθάρισε πως είναι πολύ φιλικός με τους γύρω του ωστόσο έχει πρόβλημα με τους γκέι και δε θέλει να του "τρίβονται". Στην περιγραφή του χρησιμοποίησε απρεπείς εκφράσεις και προσβλητικά σχόλια, τη στιγμή που μέσα στο σπίτι υπάρχουν ήδη δύο γκέι διαγωνιζόμενοι.

Αυτό είναι το «τσουχτερό» σχόλιο που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης για το Big Brother

Ο Νίκος Κοκλώνης παρακολούθησε την πρεμιέρα και δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει τη συγκεκριμένη ατάκα αλλά και την επιλογή της παραγωγής να τη βγάλει στη δημοσιότητα.

Ο Νίκος Κοκλώνης λοιπόν, φανερά ενοχλημένος από αυτή την κίνηση της παραγωγής έγραψε στο Twitter, «Το δικαίωμα επιλογής συντρόφου είναι κατοχυρωμένο θεσμικά. Όπως και το δικαίωμα να δεις ή όχι ένα προϊόν στην τηλεόραση επίσης. Αυτό που ξεπερνά κάθε όριο επιλογής και πατάει στα όρια της ασυδοσίας και της υποκρισίας είναι ένας σταθμός σοβαρός να προάγει την ομοφοβία».

Στο σχόλιο του αυτό απάντησε βέβαια και η Ελένη Χατζίδου η οποία επίσης παρακολούθησε την πρεμιέρα σχολιάζοντας: «Έτρωγα και σε εκείνο το σημείο πήγα να πνιγώ» με τον Νίκο Κοκλώνη να της απαντά: «Νομίζω ότι βρέθηκα στο 1995».

Μιας και είπαμε βέβαια για την πρεμιέρα του Big Brother, δείτε εδώ τα νούμερα που σημείωσε χθες βράδυ (19/8)