Καλοκαίρι #ΝΟΤ: Αυτές είναι οι σχέσεις που έχουν Xατζίδου - Παύλου - Γκουντάρας - Κάκκαβα

Έγινε η αποκάλυψη για τους παρουσιαστές του Opentv

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καλοκαίρι #ΝΟΤ: Αυτές είναι οι σχέσεις που έχουν Xατζίδου - Παύλου - Γκουντάρας - Κάκκαβα

O Ετεοκλής Παύλου και η αγαπημένη του σύζυγος Ελένη Χατζίδου παραχώρησαν μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία θέλησαν να αποκαλύψουν ποιες είναι ακριβώς οι σχέσεις που έχουν με τους συμπαρουσιστές τους, Νάταλι Κάκκαβα και Γρηγόρη Γκουντάρα.

Το ζευγάρι αναφέρθηκε στη νέα εμπειρία που βιώνει τώρα που εμφανίζεται μαζί στην τηλεόραση, ενώ η συζήτηση πήγε αναπόφευκτα και στον φημολογούμενο τσακωμό τους με τους συμπαρουσιαστές τους.

Βέβαια, οι ίδιοι είχαν σχολιάσει και στο παρελθόν τις σχέσεις που έχουν ξεκαθαρίζοντας πως δεν συνέβη κανένας τσακωμός και πως οι 4 τους συνεργάζονται άριστα.

Αυτές είναι οι σχέσεις που έχουν Xατζίδου - Παύλου - Γκουντάρας - Κάκκαβα

Πώς σας φάνηκε η μεταξύ σας συνεργασία;

Ε.Χ.: Ήταν τέλεια γιατί ήξερα ότι θα ήμουν πιο άνετη και θα έβλεπα τον Ετεοκλή περισσότερο. Αυτό που είχαμε πει στο Just the 2 of us χαριτολογώντας ήταν μια μεγάλη αλήθεια, ότι το κάναμε για να βλεπόμαστε περισσότερο. Έχουμε αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα, βλεπόμαστε αργά το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα. Οπότε με το Just, και τώρα με την εκπομπή περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί. ‘Εχουμε πολλά κοινά. Είναι μέρος της δουλειάς μου και είμαι μέρος της δουλειάς του.

Ε.Π.: Δεν μας φάνηκε παράξενο. Με την Ελένη είμαστε στην εκπομπή, όπως είμαστε και στο σπίτι μας. Αυτή είναι η αλήθεια μας. Όταν μάθαμε ότι θα συνεργαστούμε με τον Γρηγόρη και την Ναταλί χαρήκαμε, γιατί έχουν μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία.

Καλοκαίρι #ΝΟΤ παρουσιαστές

Αρχικά είχε ακουστεί ότι τα ζευγάρια μεταξύ σας είχατε προβλήματα. Ισχύει;

Ε.Χ.: Τον Γρηγόρη τον συμπαθούσα και τον εκτιμούσα πολύ πριν τον γνωρίσω, από την εποχή που έκανε εκπομπές με την Μενεγάκη. ‘Αρα, υπήρχε ένας σεβασμός από την αρχή. Όταν κάναμε τις συνομιλίες, στην αρχή πίστευα ότι πρόκειται για μία εκπομπή Σαββατοκύριακου.

Δεν περίμενα να είναι καθημερινή. Οι αρχικές σκέψεις ήταν να είμαι εγώ με τον Ετεοκλή. Όταν μου είπαν ότι θα είναι κι ένα ακόμη ζευγάρι, ανακουφίστηκα και ενθουσιάστηκα, γιατί ήταν δύο πρόσωπα που είχαν μεγάλη εμπειρία και ξέραμε ότι θα μας βοηθήσουν.

Ε.Π.: Από την αρχή καταφέραμε να κάνουμε με την Ναταλί και τον Γρηγόρη διάλογο. Τα συζητάμε όλα. Όλοι μας δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να πετύχει αυτό που έχουμε αναλάβει.

Θα θέλατε να συνεχιστεί η εκπομπή και τον χειμώνα;

Ε.Χ.: Εξαρτάται, κάτω από κάποιες προϋποθέσεις.

Ε.Π.: Φυσικά και θα θέλαμε. Περνάμε πάρα πολύ όμορφα, αλλά αυτό είναι θέμα που δεν εξαρτάται από εμάς.