Big Brother: Το plus size μοντέλο που έχει τρελάνει τους τηλεθεατές

Έχει μπει με άγριες διαθέσεις στο παιχνίδι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Το plus size μοντέλο που έχει τρελάνει τους τηλεθεατές

Το Big Brother έκανε πρεμιέρα χθες στον ΣΚΑΪ και μία από τις διαγωνιζόμενες που κατάφερε να τρελάνει το τηλεοπτικό κοινό με το ταπεραμέντο της και με τη συμπεριφορά της, είναι η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή η οποία εργάζεται ως plus size μοντέλο.

Έχει μεγαλώσει στη Νότια Αφρική, είναι ηθοποιός στο επάγγελμα αλλά και plus size μοντέλο στη Σχολή Καλών Τεχνών. Απόλυτα απελευθερωμένη, το μήνυμα της είναι “body positivity”. Ενθουσιώδης, κοινωνική και χαμογελαστή, δεν ξεχνάει τον στόχο της… να βγει νικήτρια του Big Brother!

Δείτε εδώ αναλυτικά και τους υπόλοιπους 16 παίκτες που βρίσκονται μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού

Big Brother: Συγγενής με την Έλενα Παπαρίζου ο «Μεγάλος Αδερφός»

Μπορεί ο ΣΚΑΪ να προσπαθεί να κρατήσει την ταυτότητα του «Μεγάλου Αδερφού» κρυφή, ωστόσο πολύ σύντομη αυτή αποκαλύφθηκε, και έγινε γνωστό πως ο Big Brother, είναι συγγενής της αγαπημένης τραγουδίστριας, Έλενας Παπαρίζου.

Η χθεσινή πρεμιέρα του γνωστού ριάλιτι έγινε ανάρπαστη - δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης - και το τηλεοπτικό κοινό αναρωτιέται από εχθές ποιο είναι το πρόσωπο που μιλάει στους παίκτες και δίνει τις εντολές.

Αυτός είναι ο «Μεγάλος Αδερφός» που είναι συγγενής της Έλενας Παπαρίζου

Ο λόγος για τον Γιάννη Ράμο που είναι ξάδερφος της τραγουδίστριας και θα δίνει οδηγίες, θα κάνει παρατηρήσεις και θα τιμωρεί τους παίκτες.

Μάλιστα, ο Γιάννης Ράμος, είχε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον ΣΚΑΪ στο τραγουδιστικό show, The Voice.

Big Brother Γιάννης Ράμος