Ιωάννα Μαλέσκου: Πρεμιέρα για το Love it - Το πλατό σαν γήπεδο και το εντυπωσιακό φόρεμά της

Πώς καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιωάννα Μαλέσκου: Πρεμιέρα για το Love it - Το πλατό σαν γήπεδο και το εντυπωσιακό φόρεμά της

Επιτέλους, η Ιωάννα Μαλέσκου, η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης όπως πολλοί την αποκαλούν έκανε την εμφάνισή της στον αέρα του ΣΚΑΙ, με τη νέα καθημερινή εκπομπή Love it. Το πλατό έχει διαστάσεις γηπέδου και η ίδια στο καλησπέρα της έκλεψε την παράσταση με το εντυπωσιακό φόρεμά της.

Αφού έκανε στους τηλεθεατές μια ξενάγηση για το τι θα συμβεί σε κάθε χώρου του πλατού ξεκίνησε όλο χαρά την θεματολογία της παρουσιάζοντας το πάνελ της που απαρτίζεται από τον Παναγιώτη Χατζιδάκη, την Μάρτζυ Λαζάρου και τον Μάνο Μαγιάτη.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Ιωάννα Μαλέσκου: Το μήνυμα όλο νόημα λίγο πριν την πρεμιέρα του Love it

Λίγες μέρες πριν κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή "Love it", η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να στείλει στους τηλεθεατές της, ένα μήνυμα όλο νόημα! Τη Δευτέρα 31 Αυγούστου η παρουσιάστρια έρχεται και είναι έτοιμη να φέρει τα πάνω κάτω στην ελληνική τηλεόραση.

H Iωάννα Μαλέσκου δείχνει να είναι πολύ ενθουσιασμένη με το νέο της βήμα στην τηλεόραση και έτσι έδωσε ένα μικρό "teaser" στο κοινό.

Αυτό είναι το μήνυμα όλο νόημα που έστειλε η Ιωάννα Μαλέσκου πριν την πρεμιέρα του Love it

"Βάδιζε στο μονοπάτι της ζωής με αγάπη, καλοσύνη και ευγένεια. Μίλα από καρδιάς και ταυτίσου με καθαρές πράξεις. Διαφοροποιήσου από ό,τι δε σου ταιριάζει, χαμογέλα και προχώρα. Με σεβασμό, διαφάνεια και αξιοπρέπεια.

Να είσαι ο εαυτός σου. Από Δευτέρα 31/8 το ραντεβού μας θα είναι καθημερινό. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά." έγραψε στη νέα της ανάρτηση στο instagram.