"Έριξε" το Instagram με το μαγιό της η Στέλλα Μιζεράκη - Η φωτογραφία που άναψε "φωτιά"

Με αυτές τις φωτογραφίες "κόλασε" τους followers

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

H νικήτρια του Power of Love, Στέλλα Μιζεράκη, για μια ακόμα φορά "ρίχνει" το Instagram με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της.

Η Στέλλα Μιζεράκη ακόμα και όταν βρίσκεται σε διακοπές παραμένει ενεργή στα social media και δεν ξεχνά να ενημερώνει διαρκώς τους θαυμαστές της για το που βρίσκεται και το πώς περνάει. Η ξανθιά καλλονή αυτή τη φορά ανέβασε τις πιο "καυτές" φωτογραφίες με μπικίνι.

Όπως γράφει και η ίδια σε περιγραφή κάτω από τις φωτογραφίες της νιώθει "καυτή σαν ένα ηφαίστειο και άγρια σαν τη θάλασσα". Τα κολακευτικά σχόλια του αντρικού πληθυσμού φυσικά και δεν απουσίαζαν. Η Στέλλα Μιζεράκη κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα όλων πάνω της, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα το γαλάζιο τοπίο του Αιγίου.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Στέλλας Μιζεράκη με το μαγιό που "έριξε" το Instagram

Δεν ποζάρει δίχως μακιγιάζ σε καμία φωτογραφία της η πρώην παίκτρια του Power of Love

Μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος δεν λέμε; Η Στέλλα Μιζεράκη, όπως όλοι θα έχετε παρατηρήσει, ποζάρει πάντοτε βαμμένη και με το μαλλί χτενισμένο σαν να βγήκε μόλις από το κομμωτήριο, ακόμα και στις καλοκαιρινές διακοπές. Προσέχει την εξωτερική της εμφάνιση και με το παραπάνω, δίνει προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Όπως σχολιάζει και η ίδια, μπορεί να φαίνεται τελείως χαλαρή στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της όμως έσκασε από την ζέστη για να μην βρέξει το μαλλί και καταστρέψει το μακιγιάζ. Όπως και να έχει το αποτέλεσμα πάντα είναι σαγηνευτικό και αναδεικνύει το "πλούσια" προσόντα της.

Μπορεί να κάνει το πλήθος να τρελαίνεται γι' αυτή η ίδια όμως δηλώνει φουλ ερωτευμένη με τον Χταπόδια. Δείτε εδώ τι έκανε για χάρη της κοπέλας του.