Απίστευτη είδηση για την Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή Ευτυχείτε στο OPENtv

Όντως τώρα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτη είδηση για την Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή Ευτυχείτε στο OPENtv

Μια απίστευτη είδηση έγινε γνωστή χθες, για την εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία θα κάνει πρεμιέρα μέσα από την συχνότητα του OPENtv, σε λίγες ημέρες.

Όπως γράφτηκε η αγαπημένη ενότητα των τηλεθεατών, τα «Διλήμματα» επιστρέφουν και πάλι και θα είναι άκρως ανανεωμένα, καθώς θα δούμε όπως όλα δείχνουν δυο νέα πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, όπως έγραψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Tinasmess.gr ένα πρόσωπο που έχει δεχθεί πρόταση για να πρωταγωνιστήσει στα «Διλλήματα» είναι η αγαπημένη ηθοποιός Καίτη Φίνου, η οποία θα κάνει την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά από πάρα πολλά χρόνια. Ενώ, πρόταση έχει δεχθεί και η Αλίκη Κατσαβού, η οποία θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση σε τέτοιο project.

Τι ισχύει ωστόσο για την εκπομπή Ευτυχείτε της Κατερίνας Καινούριου στο OPENtv;

Εμείς στο Youweekly.gr, επικοινωνήσαμε με τις δυο ηθοποιούς και επιβεβαίωσαν την είδηση πως έχουν δεχτεί πρόταση από τους ιθύνοντες της εκπομπής Ευτυχείτε για να συμμετάσχουν στην ενότητα.

«Έχω κάνει συζήτηση αλλά ακόμη δεν γνωρίζω μέχρι να πέσουν οι υπογραφές. Θα δούμε», δήλωσε στο Youweekly.gr η Καίτη Φίνου.

Διλήμματα Καίτη Φίνου

Ενώ από την πλευρά της η Αλίκη Κατσαβού σχολίασε «Ναι, είμαι σε συζητήσεις». Όσον αφορά την ηθοποιό να σημειώσουμε πως έχει κάνει ακόμη ένα επαγγελματικό βήμα στο χώρο της υποκριτικής.

Κατερίνα Καινούργιου Αλίκη Κατσαβού Διλήμματα

Εμείς να ευχηθούμε και στις δυο επιτυχημένες ηθοποιούς αν όλα πάνε καλά και «κλείσουν» σε συμφωνία, Καλή αρχή!!

Έκλεισε στο Ευτυχείτε την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPENtv το πρόσωπο - «κλειδί» του Star

Μέσα από την εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ, έγινε γνωστό πως ένα πρόσωπο που αποτελούσε «κλειδί» για το Star, έδωσε και οριστικά τα χέρια με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Η μεταγραφή που μόλις έκλεισε θα φέρει τα πάνω κάτω στα τηλεοπτικά.

Η νέα σεζόν πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό και έτσι όλες οι εκπομπές ετοιμάζονται πυρετωδώς. Είναι αλήθεια πως φέτος πρόκειται να δούμε αρκετές μετακινήσεις μεταξύ των καναλιών και των εκπομπών.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει δείξει πως δεν αστειεύεται καθόλου και έτσι, έχει φροντίσει να έχει στην εκπομπή της τα πιο δυνατά πρόσωπα!

Αυτό το πρόσωπο «κλειδί» του Star έκλεισε με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στην ομάδα του «Ευτυχείτε» προστίθενται ο Νίκος Γεωργιάδης - για το οποίο εμείς σας είχαμε ενημερώσει εδώ και μέρες - και ο Γιάννης Πουλόπουλος, ενώ συνεχίζει η Μάρα Μεϊμαρίδη και έρχεται ένας μάγειρας-έκπληξη.