Ολόγυμνη η Μαίρη Συνατσάκη - Έκρυψε τα επίμαχα σημεία με βατραχοπέδιλα

Η φωτογραφία που αναστάτωσε το Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ολόγυμνη η Μαίρη Συνατσάκη - Έκρυψε τα επίμαχα σημεία με βατραχοπέδιλα

Η Μαίρη Συνατσάκη πάντα μοιράζεται με το κοινό της στο instagram προσωπικές της φωτογραφίες που όλες έχουν μια καλλιτεχνική διάθεση! Είναι πολύ ενεργή στα social media τόσο στα story της όσο στα post της! Όλες οι φωτογραφίες της είναι πολύ προσεγμένες και τις περιποιείται η ίδια καθώς αφιερώνει αρκετό χρόνο για τα social media. Αυτή τη φορά επέλεξε να κρατήσει στα χέρια της δύο βατραχοπεδιλα για να κρύψει τα επίμαχα σημεία της αφού αποφάσισε να μην φοράει τίποτα άλλο!

Αυτό το καλοκαίρι μας άφησε να μπούμε στις καλοκαιρινές της διακοπές που τις πέρασε στο νησί της Κύθνου μαζί με την κολλητή φίλη της Ντορέτα Παπαδημητρίου, τον Νίκο Μουτσινά και τον youtuber Fipster! Φαίνεται πως όλοι τους έχουν φτιάξει μια πολύ καλή παρέα και αυτό φυσικά και βγαίνει προς τα έξω με φωτογραφίες και πολλά instagram story.

Μιας και το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του η Μαίρη θέλησε να το αποχαιρετήσει με μια πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία από τις διακοπές της! Το κλικ έγινε στο νησί της Κύθνου και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Σήμερα το μεσημέρι αποφάσισε να ανεβάσει την φωτογραφία και την συνόδευσε με μια πολύ λιτή λεζάντα : "Ωδή στην 31η του Αυγούστου «τελευταία ημέρα καλοκαιριού"

Δείτε την ολόγυμνη φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη!

Μαίρη Συνατσάκη γυμνή

Όπως όλοι μπορούμε να δούμε η Μαίρη διαθέτει ένα καλά γυμνασμένο σώμα, άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει δείξει το πως γυμνάζεται αλλά δεν έχει κρύψει και την αγάπη της για τον χορό.

Βέβαια όλοι έχουμε και τα αδύναμα μας σημεία και πρέπει να τα αγαπάμε, κάτι που το υποστηρίζει πολύ και η Μαίρη, με μια άλλη της φωτογραφία λίγες μέρες πριν μας έδειξε την κυτταρίτιδα στα πόδια της και επισήμανε ότι η πόζα μπορεί να αλλάξει την εικόνα του σώματος μας και γι΄αυτό πρέπει να μην κρίνουμε κανέναν και να αγαπάμε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι.