Αρραβωνιάστηκε αγαπημένο ζευγάρι - Σύντομα γαμπρός ο πιο κούκλος παίκτης του Power of love

Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι! Οι πρώτες φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αρραβωνιάστηκε αγαπημένο ζευγάρι  - Σύντομα γαμπρός ο πιο κούκλος παίκτης του Power of love

Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβει ένας από τους πιο κούκλους πρώην παίκτες του Power of love. Με τη σύντροφο τους μάλιστα, αρραβωνιάστηκαν σε ένα όμορφο πάρτι που είχε καλεσμένους μόνο τους πιο κοντινούς φίλους και συγγενείς.

«Όταν μπαίνει στην ζωή σου ο άνθρωπος σου, το ξέρεις από την πρώτη κιόλας στιγμή! Δεν παίζει ρόλο το πόσο καιρό γνωριζόσαστε ή το τι θα πει ο κόσμος… Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, έρχεται και το κατάλληλο άτομο και όλα γίνονται με θέλημα Θεού είτε αργά είτε γρήγορα…! Για μένα αυτή η στιγμή έφτασε και είναι μακράν η πιο όμορφη και μοναδική στιγμή που έχω ζήσει ποτέ», είχε αναφέρει ο ίδιος στα social media.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Θεόφιλο, ο οποίος είχε μονοπωλήσει αρκετά το ενδιαφέρον στον πρώτο κύκλος του Power of love.

O πρώην παίκτης λοιπόν πρόκειται να ντυθεί γαμπρός και να παντρευτεί την αγαπημένη του Δανάη Παναγιώτου. Το ζευγάρι ζει στιγμές ευτυχίας και οι φωτογραφίες τους το αποδεικνύουν. Ωστόσο πρόταση γάμου στην καλή του έκανε ακόμη ένας παίκτης του Power of love.

Παναγιώτης Θεόφιλος παντραύεται

Παναγιώτης Θεόφιλος σύντροφος

Πως αποκάλυψε ότι παντρεύεται ο πρώην παίκτης του Power of love;

Η ευτυχία σου χτυπάει την πόρτα εκεί που δεν το περιμένεις, λέει μία λαϊκή μας παροιμία και απόλυτο δίκιο έχει. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του Παναγιώτη Θεόφιλου.

Τον γνωρίσαμε στην τηλεοπτική εκπομπή της αγάπης που είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό, στο Power of Love, παρ'όλα αυτά ο Παναγιώτης την πραγματική αγάπη την βρήκε εκτός.

Εδώ και κάποιους μήνες ο όμορφος και γοητευτικός Παναγιώτης διατηρεί σχέσει με την πρώην παίκτρια του Τhe Voice, Δανάη Παναγιώτου.

Το ζευγάρι φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένο και αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα. Έκπληξη έκανε ο Παναγιώτης στη σύντροφό του την ημέρα των γενεθλίων του.

Δείτε τα όσα ανήρτησε ο πρώην παίκτης του Power of Love, Παναγιώτης Θεόφιλος που παντρεύεται!

Παναγιώτης Θεόφιλος

παναγιωτης αναρτηση

αναρτηση δαναη