My style rocks - Spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί στο Gala

Ο λόγος για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My style rocks - Spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί στο Gala

Μπορεί το My style rocks να επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, ωστόσο δεν άργησαν να επιστρέψουν και οι... αποχωρήσεις. Μάλιστα, βγήκε σε spoiler ποια παίκτρια θα φύγει από το παιχνίδι μόδας.

Στο δεύτερο Gala το concept θα είναι να ντυθούν τα κορίτσια νύφες και η εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ είχε όλο το ρεπορτάζ για το ποια παίκτρια θα αποχωρήσει προσεχώς από το σόου.

Σύμφωνα με την εκπομπή οι τρεις παίκτριες προς αποχώρηση θα είναι η Γεωργία Βρανά, η Μαρία Ίλτσεβιτς και η Βίκυ Μανώλη με τις υπόλοιπες παίκτριες να σώζουν την πρώτη κοπέλα. Εκεί που τελικά έφυγε από το παιχνίδι, ήταν η Βίκυ Μανώλη ενώ την καλύτερη εμφάνιση κέρδισε η Κορίνα Αδραμιτίδου.

My style rocks Spoiler

Λίγα λόγια για την παίκτρια του My style rocks που αποχωρεί

Η Βίκυ Μανώλη είναι από την Αθήνα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Με τη συμμετοχή της στο My Style Rocks θέλει να ξεχωρίσει μέσα από τα ιδιαίτερα looks που θα παρουσιάζει. Η αγάπη της για τη μόδα και το στιλ άρχισε όταν ήταν μικρό παιδί και παρακολουθούσε πάρα πολλές ώρες τη γιαγιά της να ράβει και να φτιάχνει φορέματα στην ραπτομηχανή. Η προσωπική ζωή της Βίκυς πριν χρόνια είχε απασχολήσει τα gossip περιοδικά εξαιτίας μιας σχέσης με γνωστό Έλληνα.

Τηλεθέαση πρεμιέρας My Style Rocks (31/8) - Το πέρασε πρόγραμμα του Mega

Πρεμιέρα είχε μεταξύ άλλων στο ΣΚΑΙ το απόγευμα της Δευτέρας 31/8 και το ριάλιτι μόδας που έχει αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό, το My Style Rocks αλλά... μπορεί τα νούμερα να ήταν συμπαθητικά αλλά δεν ήταν τόσο υψηλά ώστε να πάρει την πρώτη θέση στην ζώνη του. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως το πέρασε πρόγραμμα του Mega!

Για την ακρίβεια του My Style Rocks την πρώτη μέρα προβολής του γι'αυτή την τηλεοπτική σεζόν κατάφερε να σημειώσει στο δυναμικό κοινό το ποσοστό 14,8% ενώ απέναντι, στο Mega, η διαχρονική κωμική σειρά Παρα πέντε έκανε το απίστευτο 15,6% στέλνοντας το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ στην δεύτερη θέση.

Απογευματινή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Το καφέ της Χαράς 7,9
  • STAR: Elif 8,1
  • ΣΚΑΙ: My Style Rocks 14.8
  • OPEN: Το λεβεντόπαιδο 9,4
  • Mega: Στο παρά πέντε 15,6