Ζάλισε το... σκίσιμο στο φόρεμα της Ιωάννας Μαλέσκου - Σάστισαν στο πλατό του Love it

Το στενό φόρεμα που την... δυσκόλεψε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζάλισε το... σκίσιμο στο φόρεμα της Ιωάννας Μαλέσκου - Σάστισαν στο πλατό του Love it

Ένα "ατύχημα" έκπληξη είχε η κεντρική παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς το σκίσιμο της τη πρόδωσε on air. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια, φόρεσε ένα στενό κομψό φόρεμα, που τη δυσκόλεψε σε κάποιες κινήσεις.

Ο φακός το "έπιασε" και το σκίσιμο πρωταγωνίστησε. Το σίγουρο είναι ότι μοίρασε το δικό της Καλό Μεσημεράκι.

Μαλέσκου Ιωάννα σκίσιμο

Τι σκίσιμο της Μαλέσκου

Το σκίσιμο της Ιώαννας

Εντυπωσιακή Ιωάννα Μαλέσκου

Εδώ θα δείτε, τα νούμερα της πρεμιέρας της!

Η Ιωάννα Μαλέσκου, έσπευσε να κάνει τη προσωπική της ανάρτηση μετά τη πρεμιέρα.

ην πρώτη της ανάρτηση μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της, «Love It» έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια απευθύνθηκε στους τηλεθεατές της θέλοντας έτσι να τους πει ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Η λαμπερή παρουσιάστρια, η οποία πήρε μεταγραφή στον ΣΚΑΙ από το κανάλι της Κρήτης, χθες στις 12:00 για πρώτη φοράς μας καλησπέρισε μέσα από την συχνότητα του σταθμού του Φαλήρου.

Μετά ωστόσο την εκπομπή με μια φωτογραφία πίσω από τις κάμερες, την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είπε:

«Πρεμιέρα σήμερα. Ευχαριστώ όλους και όλες εσάς που μου στείλατε ευχές, ζεστά σχόλια, μηνύματα και απεριόριστη αγάπη. Σημαίνει πολλά για μένα».

Ιωάννα Μαλέσκου Love It

Η Ιωάννα Μαλέσκου, κάπως έτσι έκλεισε τη μεγάλη συμφωνία.

Από τη μέρα που η τηλεοπτική σεζόν έφτασε στο τέλος της, έγινε πολύς λόγος σχετικά με το ποιο θα είναι το κανάλι που θα εντάξει στο δυναμικό του την Κρητηκιά παρουσιάστρια.

Μιλώντας στο περιοδικό 7 Μέρες TV, αναφέρθηκε στην έναρξη της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ καθώς και στο δυνατό της σημείο, το οποίο θα κάνει τους τηλεθεατές να παρακολουθήσουν την εκπομπή της.

Ιωάννα Μαλέσκου εκπομπή ΣΚΑΙ

Αυτή την αποκάλυψη έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου για το πώς έδωσε τα χέρια με το κανάλι του Φαλήρου

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το δυνατό σου σημείο; Για ποιο λόγο ο τηλεθεατής να επιλέξει να δει την εκπομπή;

Αυτό που πιστεύω είναι ότι ο κόσμος «διαβάζει» και αμέσως καταλαβαίνει όλους εμάς τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Πόσο ειλικρινείς και προσιτοί είμαστε και τι έχουμε να προσφέρουμε. Πάντα σκέφτομαι ως τηλεθεάτρια, γιατί εγώ δεν θα άλλαζα κανάλι.

Δεν ξέρω ποιο θεωρείται δυνατό μου σημείο, αυτό θα το κρίνει ο κόσμος. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι όλη η αγάπη και αποδοχή που εισπράττω από τον κόσμο, μέχρι τώρα, με κάνει να θέλω να εξελιχθώ σε έναν καλύτερο επαγγελματία, σε έναν καλύτερο άνθρωπο. Και να είμαι πάντα ο δικός τους άνθρωπος. Ταπεινά, σεμνά μα πάνω από όλα αληθινά.

Σε ένα ενημερωτικό κανάλι, πόσο εύκολα πήρες την απόφαση να πεις το «ναι»;

Ο ΣΚΑΪ για πολύ κόσμο έχει ταυτιστεί αποκλειστικά με την Ενημέρωση, την οποία πράγματι υπηρετεί άριστα όλα αυτά τα χρόνια. Ποιος είπε όμως ότι ένας σταθμός μπορεί να είναι μόνο Ενημερωτικός ή Ψυχαγωγικός; Οι άνθρωποι είμαστε όλοι διαφορετικοί, δεν αρέσουν όλα σε όλους.

Για αυτό και οι τηλεοπτικές παραγωγές είναι πολλές και διαφορετικές, για να καλύπτουν το κοινό. Οι παραγωγές απογειώνονται όταν επιλέγονται οι κατάλληλοι άνθρωποι για το κάθε concept. Με όραμα, μεράκι και όρεξη για εξέλιξη. Και η νέα σεζόν θα τα έχει όλα αυτά!