Οι κάμερες έπιασαν στα πράσα τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο - H μελαχρινή καλλονή που τον συνόδευε

Στην ταράτσα του Φοίβου επέλεξε να περάσει την βραδιά του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι κάμερες έπιασαν στα πράσα τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο - H μελαχρινή καλλονή που τον συνόδευε

Το θέατρο Άλσος και την "Ταράτσα του Φοίβου" επέλεξε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να διασκεδάσει αλλά δεν ήταν μόνος του. Ο γνωστός σεφ επέλεξε να έχει δίπλα του μια εκλεκτή παρουσία για να περάσει όμορφα στην έξοδο του.

Μια μελαχρινή καλλονή τσάκωσε ο φακός τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, οι δυο τους αν κρίνουμε από το χαμόγελο τους φαίνεται να περνάνε όμορφα μαζί.

Αυτή είναι η μελαχρινή καλλονή που βρίσκεται στο πλευρό του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Λεωνίδας Κουτσόπουλος με μελαχρινή καλλονή

Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Η εκπομπή Love it, της Ιωάννας Μαλέσκου εξασφάλισε πλάνα από την νυχτερινή έξοδο του γνωστού σεφ και μάλιστα ήθελε να μάθει ποια είναι αυτή η κοπέλα που βρίσκεται δίπλα του. Συγκεκριμένα είπε: «Έχουν συγγενική σχέση, φιλική, κάτι άλλο;». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο σεφ διασκέδασε με φίλη του και τον έχει συνοδεύσει σε πολλές εξόδους του!

Μάθε επίσης: Λίγο καιρό μετά το τέλος του MasterChef, και ενώ περιμένει να ξεκινήσει ο πέμπτος κύκλος του διαγωνισμού μαγειρικής, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε ήδη το νέο του τηλεοπτικό βήμα, και έχει "τρελάνει" για τα καλά την ελληνική τηλεόραση!

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η ατάκα έπος για τα νέα μέτρα λόγω κορωνοϊού

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο αγαπημένος και καταξιωμένος Chef μας έχει συνηθίσει στα ανέκδοτα και στα χιουμοριστικά του αστεία. Άλλο ένα επικό του αστείο ήρθε να προστεθεί στην ατελείωτη λίστα και είναι άκρως επίκαιρο καθώς αφορά τα νέα μέτρα και τον...κορωνοϊό.

Μπορεί η κατάσταση με τον ιό να είναι σοβαρή, λίγο χιούμορ όμως δεν έβλαψε ποτέ, αντιθέτως χρειάζεται πάντα γιατί μας φτιάχνει τη διάθεση και προσθέτει λίγες νότες χαλάρωσης στο τεταμένο κλίμα. Αυτό έκανε και ο αγαπημένος Chef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος με μία ανάρτηση στα social media.

Καθώς πλέον το ανώτατο όριο των ατόμων ανά τραπέζι είναι 4, ο Κουτσόπουλος ανέβασε το εξής και σχολίασε: "Να μου έρθουν δηλαδή οι Αντετοκούνμπο, να μην μπορώ να εξυπηρετήσω".