Απίστευτο! Η Πόπη Μαλλιωτάκη μπαίνει στο My Style Rocks

Αυτό κι αν δεν το περίμενε κανείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτο! Η Πόπη Μαλλιωτάκη μπαίνει στο My Style Rocks

Όπως ξέρετε, χθες το απόγευμα έγινε η πρεμιέρα του My Style Rocks. Η Πόπη Μαλλιωτάκη αναμένεται να είναι μια από τις νέες παίκτριες του παιχνιδιού που πρόκειται να φέρει την ανατροπή.

Όσο η ροή του παιχνιδιού προχωράει ωστόσο, θα βλέπουμε νέες παίκτριες, που θα φέρνουν την ανατροπή και θα αντικαθιστούν αυτές που αποχωρούν.

Η τραγουδίστρια Πόπη Μαλλιωτάκη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Καλοκαίρι #ΝΟΤ» το πρωί της Τρίτης, είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με την παραγωγή και να είναι στο παιχνίδι.

Όλα όσα είπε η Πόπη Μαλλιωτάκη στο παρακάτω βίντεο για το My Style Rocks

Μπορείς να δεις εδώ τον γιο της Πόπης Μαλλιωτάκη που θα πάρει μέρος στο GNTM.

Πόπη Μαλλιωτάκη: Ο γιος της αφήνει την κοπέλα του και μπαίνει στο GNTM 3 - Δείτε το πρόσωπό της

Στα castings του GNTM 3 πρόκειται να δούμε το γιο της Πόπης Μαλλιωτάκη και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε. Ωστόσο, όπως φαίνεται άμα μπει στο σπίτι, θα αφήσει για λίγο πίσω του την κοπέλα του. Το πρόσωπο της είδαμε σε μια ανάρτηση του.

Ο Βασίλης Λαζαρίδης είναι λάτρης του Instagram και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες φωτογραφίες του οι οποίες αποσπούν χιλιάδες likes. Μάλιστα, από αυτές καταλαβαίνει κανείς το λόγο που θέλησε εξαρχής να μπεις στο παιχνίδι. Καθώς, από τώρα ποζάρει σαν μοντέλο και το έχει πολύ!

Ωστόσο, σε μια ανάρτηση του, τον είδαμε να ποζάρει με μια μελαχρινή καλλονή, που άμα πάρουμε από τα σχόλια που του έχουν κάνει, πρόκειται για την κοπέλα του. Οι δυο τους πόζαραν με τα μαγιό τους στην παραλία και η φωτογραφία είναι εντυπωσιακή.