Ανδρέας Μικρούτσικος: "Έμειναν" όλοι με το post που έκανε λίγο μετά το Big Brother

Πραγματικά δεν το φανταζόταν κανείς κάτι τέτοιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανδρέας Μικρούτσικος:

Κανείς δεν περίμενε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά την τόσο φορτισμένη πρεμιέρα που είχε στο Big Brother - αφού ξέσπασε σε κλάματα - δεν θα έκανε μια ανάρτηση στο Facebook γι'αυτό αλλά θα έριχνε αλλού το ενδιαφέρον του!

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να τηρήσει σιγή ιχθύος για το ριάλιτι στο οποίο συμμετέχει και αντιθέτως σχολίασε την είδηση με τον ιερέα που κόλλησε κορωνοϊό και ήταν εκείνος που είχε δηλώσει ότι από την Θεία Κοινωνία δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης!

«Τελικά ο Θεός έχει χιούμορ»! έγραψε ο Αντρέας στον προσωπικό του λογαριασμό...

Ανδρέας Μικρούτσικος Big Brother

Ανδρέας Μικρούτσικος: Το δημόσιο μήνυμα της συντρόφου του για το Big Brother

Ένα δημόσιο μήνυμα αγάπης και στήριξης έστειλε στον Ανδρέα Μικρούτσικο η σύντροφος του με αφορμή την μεγάλη πρεμιέρα του «Big Brother». Τι έγραψε;

Η Έλενα Μαστραγγέλη, η γυναίκα που έχει "κλέψει" την καρδιά του αγαπημένου παρουσιαστή, θέλησε με τη σειρά της να γράψει δυο λόγια για την επιστροφή του στην τηλεόραση.

Αυτό είναι το μήνυμα της συντρόφου του Ανδρέα Μικρούτσικου με αφορμή την επιστροφή του στο Big Brother

Συγκεκριμένα λίγο πριν την εμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου στο πλατό του «Big Brother», έγραψε : «Καλή αρχή αγάπη μου. Τα κατάφερες. Νίκησες»

Η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Έλενα Μαστραγγελλή κατάγεται από το Μεσολόγγι και έχει κάνεις σπουδές ιχθυολογίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω και έχει μια κόρη. Η ίδια στα προσωπικά της social media, γράφει ότι εργάζεται σε γνωστή εταιρεία μεταφορών στα δυτικά προάστια.

Ανδρέας Μικρούτσικος σύντροφος