Μπήκε στο σπίτι του Big Brother η Ιωάννα Μαλέσκου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μπήκε στο σπίτι του Big Brother η Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και για χάρη ενός ρεπορτάζ που έκανε στην χθεσινή της εκπομπή, μπήκε στο Big Brother και έκανε κανονική ξενάγηση στους τηλεθεατές της, μέσα από την υπερπολυτελή βίλα.

Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα της - δείτε εδώ τα εντυπωσιακά νούμερα που σημείωσε - η Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε να φέρει για λίγο τα πάνω κάτω στην εκπομπή της και να μπει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού προκειμένου να μάθει τα πάντα.

Μπήκε λοιπόν, γύρισε τη βίλα και τα δωμάτια στα οποία μένουν οι παίκτες, συνομίλησε με τον Μεγάλο Αδερφό και του έκανε πολλές πολλές ερωτήσεις.

Η παρουσιάστρια δε δίστασε μάλιστα να μπει και στο δωμάτιο επικοινωνίας και να ρωτήσει τον «Big Brother» για τους κανονισμούς του ριάλιτι.

Ζάλισε το... σκίσιμο στο φόρεμα της Ιωάννας Μαλέσκου - Σάστισαν στο πλατό του Love it

Ένα "ατύχημα" έκπληξη είχε η κεντρική παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς το σκίσιμο της τη πρόδωσε on air. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια, φόρεσε ένα στενό κομψό φόρεμα, που τη δυσκόλεψε σε κάποιες κινήσεις.

Ο φακός το "έπιασε" και το σκίσιμο πρωταγωνίστησε. Το σίγουρο είναι ότι μοίρασε το δικό της Καλό Μεσημεράκι.

undefined

Τι σκίσιμο της Μαλέσκου

Το σκίσιμο της Ιώαννας

Εντυπωσιακή Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου, έσπευσε να κάνει τη προσωπική της ανάρτηση μετά τη πρεμιέρα.

ην πρώτη της ανάρτηση μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της, «Love It» έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια απευθύνθηκε στους τηλεθεατές της θέλοντας έτσι να τους πει ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Η λαμπερή παρουσιάστρια, η οποία πήρε μεταγραφή στον ΣΚΑΙ από το κανάλι της Κρήτης, χθες στις 12:00 για πρώτη φοράς μας καλησπέρισε μέσα από την συχνότητα του σταθμού του Φαλήρου.

Μετά ωστόσο την εκπομπή με μια φωτογραφία πίσω από τις κάμερες, την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είπε:

«Πρεμιέρα σήμερα. Ευχαριστώ όλους και όλες εσάς που μου στείλατε ευχές, ζεστά σχόλια, μηνύματα και απεριόριστη αγάπη. Σημαίνει πολλά για μένα».

Ιωάννα Μαλέσκου Love It