Baby Boom στη showbiz - Πασίγνωστός τραγουδιστής έγινε μπαμπάς

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Baby Boom στη showbiz - Πασίγνωστός τραγουδιστής έγινε μπαμπάς

Ακόμα ένα υπέροχο baby boom έλαβε χώρα στην ελληνική showbiz μιας και ένας πασίγνωστος και ομολογουμένως αγαπημένος τραγουδιστής, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς.

Πριν από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει η είδηση για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του ωστόσο το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει για ακόμα μία φορά χαμηλό προφίλ.

Άλλωστε οι δυο τους δεν έχουν απασχολήσει ποτέ με την προσωπική τους ζωή.

Αυτός είναι ο πασίγνωστος τραγουδιστής που έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς

Ο λόγος για τον Ed Sheeran ο οποίος μόλις σήμερα θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του τίτλους που η σύντροφός του έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Συγκεκριμένα, επέλεξε να ανεβάσει τα καλτσάκια του μωρού και να τα συνοδεύει με ένα μακροσκελές κείμενο σχετικά με τη εγκυμοσύνη και τη γέννα της αγαπημένης του.

Ed Sheean μπαμπάς

«Γεια σας! Ένα γρήγορο μήνυμα από εμένα καθώς έχω μερικά νέα που θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Την περασμένη εβδομάδα, με την εξαιρετική βοήθεια των γιατρών, η σύζυγός μου έφερε στον κόσμο την όμορφη και υγιέστατη κόρη μας, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Είμαστε πραγματικά ερωτευμένη μαζί της. Μαμά και κόρη είναι απόλυτα καλά στην υγεία τους. Ελπίζουμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα μας αυτή την περίοδο»!

Baby boom στη showbiz! Γέννησε ηθοποιός του Harry Potter

Ένα ακόμα υπέροχο baby boom έλαβε χώρα στην ελληνική showbiz μιας και μία αγαπημένη ηθοποιός, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στην ταινία, Harry Potter, γέννησε και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ με το μωράκι της.

Μπορεί να μην είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγαπημένη σειρά ταινιών, ωστόσο ο χαρακτήρας της ήταν πολύ αγαπητός και έτσι η είδηση της γέννησης του παιδιού της ήρθε σαν έκπληξη στους θαυμαστές της.

Αυτή είναι η ηθοποιός από το Harry Potter που γέννησε

Ο λόγος για την Scarlett Byrne και τον γιο του Cooper Hefner οι οποίοι έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Τη Scarlett τη γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες του Harry, σαν Pansy Parkinson στις τρεις πρώτες ταινίες του αγαπημένου μας sequel.

«Στις 5:23 μ.μ. σήμερα το απόγευμα η Scarlett κι εγώ καλωσορίσαμε την κόρη μας Betsy Rose Hefner στον κόσμο. Είμαστε συγκλονισμένοι και γεμάτοι με ευγνωμοσύνη, αγάπη και χαρά», έγραψε ο Cooper στον λογαριασμό του στο Instagram μαζί με τις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου.

Πέρα από την Scarlett Byrne βέβαια γέννησε και μία κορυφαία τραγουδίστρια. Δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο!