Το ανακοίνωσαν Μουτίδου - Κουρτίδου - Αναστασοπούλου - Ρήγα: Συνεχίζει και στη νέα τηλεοπτική σεζόν το The Booth

Ξετρελαμένες οι παρουσιάστριες!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το ανακοίνωσαν Μουτίδου - Κουρτίδου - Αναστασοπούλου - Ρήγα: Συνεχίζει και στη νέα τηλεοπτική σεζόν το The Booth

Μόλις πριν από λίγη ώρα, οι παρουσιάστριες του The Booth, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Σοφία Μουτίδου, Κρυσταλλία Ρήγα και Σοφία Κουρτίδου ανακοίνωσαν μερικά πολύ ευχάριστα νέα για την εκπομπή τους η οποία θα συνεχίσει και στη νέα τηλεοπτική σεζόν!

Οι 4 κυρίες του Opentv κέρδισαν το στοίχημα και έτσι με το ταλέντο και το χιούμορ τους κατάφεραν να ανανεώσουν το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές και να κρατήσουν τη θέση τους στο πρόγραμμα και το χειμώνα.

Η Σοφία Μουτίδου ήταν πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη και ρώταγε διαρκώς τις άλλες 3 παρουσιάστριες αν μπορεί να το ανακοινώσει, ενώ στο τέλος το είπαν όλες μαζί!

The Booth λοιπόν στο Opentv και το χειμώνα!

The Booth: Συγκλόνισε με τη δήλωση της η Σοφία Μουτίδου στον αέρα του Opentv

Για ακόμα μία φορά, μέσα από την εκπομπή της The Booth, η Σοφία Μουτίδου συγκλόνισε με την αποκάλυψη που έκανε για έναν πρώην δεσμό της στον αέρα του Opentv, σχολιάζοντας πως την στήριζε οικονομικά και την συντηρούσε.

Αφορμή στάθηκε το τηλεφώνημα μίας τηλεθεάτριας η οποία θέλησε να εκφράσει τον προβληματισμό της σχετικά με το αγόρι της που είναι οικονομικά ευκατάστατο.

Η Μαίρη έχει 2 χρόνια σχέση με ένα παιδί και είναι πολύ καλά μαζί. Επειδή όμως εκείνος είναι οικονομικά ευκατάστατος, η Μαίρη έρχεται σε δύσκολη θέση που δυσκολεύεται να τον ακολουθήσει στις εξόδους με την παρέα του.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, η Σοφία Μουτίδου είχε βγει εκτός εαυτού με ένα τηλεφώνημα που είχε δεχθεί στην εκπομπή. Δείτε εδώ το ξέσπασμά της.

«Να σας πω μια άλλη γνώμη που έχω εγώ; Θα φανεί λίγο ακραία, θα ακουστεί κάπως αλλά εγώ το κάνω στη ζωή μου. Έχω τύχει με συντρόφους που με ζούσαν αποκλειστικά αυτοί για χρόνια. Έχω τύχει με συντρόφους που είχα εγώ λεφτά. Αλλά αυτό δεν μπήκε ποτέ σε διακύβευμα.

Δηλαδή εγώ είχα σχέση που με ζούσε για δυόμισι χρόνια από το πρωί ως το βράδυ. Εγώ λοιπόν δεχόμουν πολύ άνετα το ότι δεν είχα λεφτά, ήμουν άνεργη αλλά είχε το αγόρι μου. Και μετά ανάποδα. Όταν εγώ είχα λεφτά και δεν είχε το αγόρι μου. Όλα ήταν πολύ αυτονόητα», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου.