Ματίνα Νικολάου: Με τον γιο της και τον σύντροφό της η συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά

Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ματίνα Νικολάου: Με τον γιο της και τον σύντροφό της η συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η στενή συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά, Ματίνα Νικολάου ανέβασε μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει για πρώτη φορά μαζί με τον γιο της και τον αγαπημένο της σύντροφο.

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι πολύ ενεργή στα social media και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες με τον γιο της.

Πάντα δίπλα στον μονάκριβο γιο της, η ηθοποιός δεν σταματά να εκφράζει ανοιχτά την αγάπη της. Μάλιστα η Ματίνα αποφάσισε να κάνει κοινές διακοπές με τον γιο και τον σύντροφό της.

Η ίδια το ανακοίνωσε μεσω instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την Κρήτη, κάτω από το φως του ήλιου.

"Μαζεύουμε θέα από την πανέμορφη Κρήτη" ήταν η λεζάντα της φωτογραφίας, ενώ τις προάλλες είχε προκαλέσει σωστό πανικό με μία φωτογραφία που ανέβασε.

Ματίνα Νικολάου: Η φωτογραφία με το σύντροφό της και η αποκάλυψη για τα ευχάριστα

Η Ματίνα Νικολάου είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης καθώς στο πλάι του Νίκου Μουτσινά, υποδυόμενη τη Βάνια, στο Καλό Μεσημεράκι έχει τρελάνει τους πάντες! Ευχάριστα είναι τα νέα για εκείνη και τον σύντροφό της Βασίλη Πορφυράκη. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία με το σύντροφό της και την αποκάλυψη που συνέβη μέσα από το προφίλ της Ματίνα Νικολάου.

Όπως γνωρίζουμε, η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης είναι ένα από τα πιο όμορφα και πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μπορεί τις περισσότερες φορές να διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ όσον αφορά τη σχέση τους και να μη βομβαρδίζουν με φωτογραφίες τα κοινωνικά δίκτυα, παρ'όλα αυτά το ζευγάρι είχε επέτειο 2 ολόκληρων χρόνων και η Ματίνα δεν άντεξε να μη δημοσιεύσει κάτι.

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανήρτησε η Ματίνα Νικολάου με το σύντροφό της και αποκαλύπτει τα ευχάριστα

Συγκεκριμένα, ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία σε ιστορία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, άκρως καλλιτεχνική φωτογραφία και επάνω έγραψε: "2 happy years with you", δηλαδή, “2 χαρούμενα χρόνια μαζί σου”.

 Ματίνα Νικολάου σύντροφος επετειος