Στιγμές ευτυχίας για τον Ματεό Παντζόπουλο και την Ελένη Μενεγάκη στην Άνδρο - Φωτογραφίες στη δημοσιότητα

Αγκαλιασμένοι στην παραλία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Ματεό Παντζόπουλο και την Ελένη Μενεγάκη στην Άνδρο - Φωτογραφίες στη δημοσιότητα

Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει δυναμικά το καλοκαίρι της και δείχνει να βιώνει στιγμές απόλυτης ευτυχίας στην Άνδρο με τον αγαπημένο της, Ματέο Παντζόπουλο. Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έβγαλε στη δημοσιότητα δύο πολύ τρυφερές φωτογραφίες.

Το ζευγάρι αποφεύγει τις κοινές εμφανίσεις ενώ δεν βλέπουμε σχεδόν ποτέ κοινές τους φωτογραφίες στα social media καθώς είναι γνωστό πως ο Ματέο Παντζόπουλος απεχθάνεται τα φώτα της δημοσιότητας.

Το φετινό καλοκαίρι ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα υπέροχο στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο που βγήκαν στη δημοσιότητα

Στις φωτογραφίες τους, οι δυο τους κρατιούνται αγκαλιά στην παραλία τους στα Άχλα και δείχνουν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Άλλωστε, η Ελένη Μενεγάκη το έγραψε και στη λεζάντα της: «Love is in the air»!

Νωρίτερα η Ελένη Μενεγάκη είχε στο Instagram μία συνομιλία με την Άση Μπήλιου για το τηλεοπτικό της μέλλον. Δείτε εδώ τι αποκάλυψε.

Ερωτικό ταξίδι για Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλο - Φεύγουν από την Άνδρο για να πάνε στα...

Πριν από λίγες ώρες η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια απίστευτη φωτογραφία από το σκάφος της με τον Ματέο Παντζόπουλο - δείτε την εδώ - η οποία και στάθηκε αφορμή να αποκαλύψει το ερωτικό ταξίδι που ετοιμάζεται να κάνει με τον σύζυγό της όταν φύγουν από την Άνδρο.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστό πως λατρεύει να ταξιδεύει και να γνωρίζει καινούργια μέρη, και τώρα, μάλιστα, που οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις της δίνουν την ευκαιρία να έχει περισσότερο προσωπικό χρόνο, δεν θα σταματήσει να ετοιμάζει βαλίτσες.

Όπως αποκάλυψε η ίδια σε ένα σχόλιο που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, τόσο εκείνη όσο και ο Ματέο Παντζόπουλος, θέλουν να ταξιδέψουν φέτος στο νούμερο ένα χειμερινό προορισμό που δεν είναι άλλος από τα Ζαγοροχώρια.

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος ερωτικό ταξίδι