Μαρία Αντουλινάκη: Δείτε για πρώτη φορά με μαγιό την "Αγορίτσα" από τις Άγριες Μέλισσες

Φωτογραφίες χωρίς ίχνος ρετούς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Αντουλινάκη: Δείτε για πρώτη φορά με μαγιό την

Η αγαπημένη "Αγορίτσα" από τις Άγριες Μέλισσες, δηλαδή η Μαρία Αντουλινάκη, απόλαυσε τις ολιγοήμερες διακοπές της πριν ξεκινήσουν ξανά τα γυρίσματα της σειράς και το Youweekly.gr σας παρουσιάζει φωτογραφίες της με μαγιό!

Η Μαρία Αντουλινάκη που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με την ερμηνεία της ως οικονόμος της οικογένειας Σεβαστού, είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media και φέτος το καλοκαίρι μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα από την εξόρμησή της στην Ερμιόνη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, τα οποία και σας παρουσιάζουμε παρακάτω:

Μαρία Αντουλινάκη

Μαρία Αντουλινάκη μαγιό

μαγιό Αγορίτσα Άγριες Μέλισσες

Δείτε και την αλλαγή της "Λενιώς" λίγο πριν τον δεύτερο κύκλο της σειράς!

Άγριες Μέλισσες: Δρόσω, Ασημίνα και Ελένη πέταξαν τα μακριά φορέματα του χωριού - Φωτογραφίες με μαγιό

Ποιος να το περίμενε πως κάτω από τα μακριά φορέματα που φορούσαν στις Άγριες Μέλισσες η Ασημίνα, η Δρόσω και η Ελένη θα έκρυβαν τέτοια πανέμορφα σώματα! Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες με μαγιό από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Μαρία Κίτσου, Δανάη Μιχαλάκη και Έλλη Τρίγγου (δείτε με ποιον φέρεται να διατηρεί σχέση) ενώ τρέχουν με τα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1 για να ετοιμαστούν τα επεισόδια της νέας σεζόν, ξεκλέβουν και λίγο χρόνο για να κάνουν το μπάνιο τους! Μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους κάποια στιγμιότυπα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ασημίνα με μαγιό Άγριες Μέλισσες

Ελένη με μαγιό Άγριες ΜέλισσεςΔρόσω με μαγιό Άγριες Μέλισσες