Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Ο Θέμης στάθηκε άτυχος γιατί..." - Η αποκάλυψη για το καλοκαίρι τους

Αποκλειστική συνέντευξη! Οι τρυφερές δηλώσεις για τον σύζυγό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σταματίνα Τσιμτσιλή:

Ενώ έχει επιστρέψει από τις διακοπές της στην Πάρο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή προετοιμάζει πυρετωδώς και οργανώνει τη φετινή σκαλέτα της εκπομπής της που ξεκινά στις 7 Σεπτεμβρίου. Οι αισθήσεις της είναι προσανατολισμένες σε δεκάδες πράγματα με απόλυτη ακρίβεια, ενώ παράλληλα - Δίδυμος γαρ στο ζώδιο - βάζει πάντα την πινελιά του χιούμορ της στην κουβέντα μας. Άλλωστε, είναι το καλύτερό της να αυτοσαρκάζεται και να δέχεται την κριτική από τους άλλους, ειδικά αν το σχόλιο που τη συνοδεύει είναι έξυπνο και εύστοχο!

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Οι τρυφερές δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό

Κατόρθωσες να ξεκουραστείς αυτό το καλοκαίρι ή λόγω των παιδιών δεν υπήρχαν στιγμές προσωπικής χαλάρωσης και εκτόνωσης;

Δεν είχα πρωινό ξύπνημα, οπότε κοιμήθηκα λίγο παραπάνω και κατάφερα να ξεκουραστώ. Το να είμαι μαζί με τα παιδιά μου το απολαμβάνω, είναι κουραστικό, δεν θα το αρνηθώ, αλλά οι δύο μου κόρες είναι πια σε μια ηλικία που με βοηθούν πολύ. Έχουν μεγάλη αδυναμία και αγάπη στον αδερφό τους, οπότε είχα πολλά πρόθυμα χέρια για να τον φροντίσουν! (γέλια)

Άλλαξαν την καθημερινότητά σας τα κρούσματα κορωνοϊού που εμφανίστηκαν στην Πάρο; Προβληματίστηκες;

Τον Ιούλιο δεν υπήρχαν κρούσματα και έτσι το πρώτο μισό των διακοπών μας το περάσαμε πιο ανέμελα. Βγαίναμε άνετα για να κάνουμε τις βόλτες μας με τα παιδιά, για να φάμε το παγωτό μας ή για να συναντήσουμε φίλους μας, αλλά φορώντας πάντα τις μάσκες μας. Από τη στιγμή που ακούσαμε ότι υπήρχαν κρούσματα στο νησί και πριν επιβληθεί το lockdown, δεν σου κρύβω ότι είχα μεγάλη αγωνία, φοβήθηκα και περιόρισα στο ελάχιστο τις μετακινήσεις μας. Κάναμε μόνο τη διαδρομή από το σπίτι μας στην παραλία και ερχόμασταν σε επαφή με πολύ λίγους ανθρώπους.

Στις κόρες σου έχεις μιλήσει ανοιχτά για τους κινδύνους, για την περίεργη κατάσταση που βιώνουμε; Τις έχεις προετοιμάσει για το ότι θα φορούν πια τη μάσκα και στο σχολείο τους;

Δεν πίστευα ότι τα παιδιά σε τόσο μικρή ηλικία μπορούν να κατανοήσουν και να εξοικειωθούν με μια καθημερινότητα που περιλαμβάνει μάσκες και μέτρα προστασίας. Έχω εντυπωσιαστεί γιατί οι κόρες μου έχουν καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Φυσικά, όπως όλα τα παιδιά, έχουν αυτές τις μικρές απορίες για το πότε θα τελειώσει όλο αυτό, πότε θα μπορούν να παίξουν κανονικά με τους φίλους τους ή αν φέτος θα καταφέρουμε να κάνουμε πάρτι για τα γενέθλιά τους.

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Θέμη Σοφό συνέντευξη You

Ήταν μια καλή ευκαιρία αυτές οι διακοπές να έχετε με τον Θέμη ελεύθερο χρόνο ως ζευγάρι, μακριά από επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις;

Ο Θέμης στάθηκε άτυχος, γιατί λόγω υποχρεώσεων κατάφερε να έρθει στο νησί λίγες μέρες πριν επιβληθούν τα περιοριστικά μέτρα. Στάθηκε όμως και τυχερός, γιατί μέναμε περισσότερο στο σπίτι, οπότε είχε περισσότερο χρόνο να μας χαρεί. Πάντα όμως το καλοκαίρι βρίσκουμε την ευκαιρία με τον Θέμη να έχουμε στιγμές μαζί όλη τη μέρα και να το απολαμβάνουμε, βρίσκουμε την ευκαιρία να τρώμε το βράδυ μαζί, κάτι που τον χειμώνα είναι δύσκολο γιατί δεν μπορούν να συντονιστούν τα ωράριά μας.

Δείτε φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή από παραλία της Πάρου εδώ.

Πόσο διαφορετική ήταν η φετινή επέτειος του γάμου σας;

Φέτος τον Ιούνιο γιορτάσαμε τα εννέα χρόνια του γάμου μας με ένα πολύ ρομαντικό δείπνο. Είχαμε ωστόσο προλάβει να γιορτάσουμε τον Φεβρουάριο τα δέκα χρόνια από τη γνωριμία μας και τότε ήμασταν πιο χαλαροί γιατί δεν υπήρχε ακόμη στην Ελλάδα η πανδημία, οπότε το χαρήκαμε περισσότερο.

Διακρίνεις πως σε αυτή τη δεκαετία έχετε αλλάξει και οι δύο σας; Η φλόγα του έρωτα εκείνης της εποχής έχει μείνει άσβεστη;

Και οι δύο έχουμε αλλάξει ως χαρακτήρες, φυσικό είναι αυτό, αλλά δεν έχουμε αλλάξει τις σταθερές μας. Είμαι όμως ακόμη πολύ ερωτευμένη με τον άντρα μου. Δεν έχουμε βέβαια αυτό το πάθος του πρώτου μήνα της σχέσης που αν δεν σε πάρει ο σύντροφός σου τηλέφωνο χτυπά η καρδιά σου από τη λαχτάρα και τη ζήλια. Τώρα όλο αυτό έχει μετουσιωθεί σε αγάπη, σε μια πιο αρμονική σχέση, χωρίς όμως να έχει χαθεί ο έρωτας.

Τον ζηλεύεις; Χωρίς απαραίτητα εκείνος να σου δίνει την αφορμή να το νιώθεις...

Δεν νιώθω μετά από τόσα χρόνια ανασφάλεια, ούτε εκείνος μου έχει δώσει αφορμή. Αλλά αν συμβεί κάτι από μια κατάσταση χωρίς να το έχει προκαλέσει ο ίδιος, εγώ θα ζηλέψω γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας μου, είμαι πιο κτητική. Εκείνος, αν συμβεί κάτι αντίστοιχο, δεν θα ζηλέψει.

Ποιος καλεί τον άλλο περισσότερες φορές στο τηλέφωνο τη μέρα, είτε για κάτι που συνέβη είτε για να μάθει πώς είναι η μέρα του;

Εγώ πάλι είμαι η πιο επικοινωνιακή και η πιο ενοχλητική! Σε σημείο που καμιά φορά με κοροϊδεύει ο Θέμης λέγοντάς μου «έλα αγάπη μου, πριν μία ώρα μιλούσαμε» (γέλια). Αφού καμιά φορά που με παίρνει εκείνος το πρωί τηλέφωνο που συνήθως έχει δικαστήριο, τον ρωτώ με απορία αν έχει συμβεί κάτι!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ