Γιάννης Βαρδής: Συγκλόνισε με την σπαρακτική ανάρτηση του "...δεν σε ξεχνάω ποτέ!"

Πάνε έξι χρόνια από τον χαμό του πατέρα του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιάννης Βαρδής: Συγκλόνισε με την σπαρακτική ανάρτηση του

Με μια σπαρακτική ανάρτησε θέλησε ο Γιάννης Βαρδής να τιμήσει τον Πατέρα του και μεγάλο τραγουδιστή Αντώνη Βαρδή για τα 6 χρόνια που έχει φύγει από κοντά του.

Ο Αντώνης Βαρδής πέθανε στην Αθήνα στις 2 Σεπτεμβρίου 2014, ύστερα από 23χρονη σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο. Σήμερα 6 χρόνια μετά ο γιος του που συνεχίζει την ιστορία του πατέρα θέλησε να τον θυμηθεί και με μια σπαρακτική ανάρτηση να πει λίγα αλλά πολύ συγκινητικά λόγια για αυτόν.

"6 χρόνια μπαμπά. 6 χρόνια που είναι σαν χτες. Όταν φεύγει κάποιος δεν ορίζεται πλέον ο χρόνος. Η μάλλον σταμάταει ο χρόνος. Παύει να υπάρχει. Και για μένα αν και προχώρησα και πάτησα στα πόδια μου,αν και έκανα μια υπέροχη οικογένεια που τους λατρεύω...,ο χρόνος σταμάτησε εκει. Εκείνο το ξημέρωμα στις 6. Σαγαπάω. Δεν σε ξεχνάω ποτέ. "

Το σχετικό ποστ:

Γιάννης Βαρδής, Αντώνης Βαρδής

Κάνεις δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος διαβάζοντας αυτά τα λόγια, έτσι μας δείχνει ο Γιάννης Βαρδής το φοβερό δέσιμο που είχαν οι δυο τους και το πόσο αισθητή είναι η απουσία του πατέρα.

Πριν λίγο καιρό μάλιστα ο Αντώνης Βαρδής θα είχε τα γενέθλια του, κάτι που δεν άφησε να περάσει έτσι ο γιος του, με αφορμή τα γενέθλια αυτά έκανε ένα πολύ συγκινητικό ποστ.

Γιάννης Βαρδής: Η γλυκιά αφιέρωση για τα γενέθλια της Νατάσας Σκαφίδα

ην πιο όμορφη και γλυκιά κίνηση έκανε ο Γιάννης Βαρδής για να ευχηθεί "χρόνια πολλά" στην πανέμορφη σύζυγό του Νατάσα Σκαφίδα. Ο αγαπημένος τραγουδιστής έδειξε την απύθμενη αγάπη που νιώθει για τη Νατάσα με τα δημόσια λόγια που έγραψε ανήμερα των γενεθλίων της.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως τα λόγια τα παίρνει ο άνεμος και ότι οι πράξεις "μιλούν" με πιο ηχηρό τρόπο. Όταν όμως εκφράζεται κανείς με έναν τόσο ειλικρινή και έντονο τρόπο η αυθεντικότητα των λόγων του λάμπει και γίνεται ολοφάνερη. Τα λόγια που έγραψε ο Γιάννης Βαρδής για τη σύζυγό του Νατάσα επιβεβαιώνουν ακριβώς αυτό, ήταν πολύ συγκινητικά και έδειξαν τη έντονη αγάπη του αγαπημένου τραγουδιστή.

Ο Γιάννης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram μία φωτογραφία της Νατάσας από το γάμο τους και έγραψε το εξής: "Σήμερα έχει γενέθλια ο φωτεινότερος άνθρωπος του κόσμου. Η μανούλα των παιδιών μου. Η καλύτερη παρέα μου και ο καλύτερος φίλος μου. Το στήριγμα μου...το κορίτσι μου!! Χρόνια πολλά σαγαπάω ως το άπειρο και ακόμα παραπέρα."

Γιάννης Βαρδής