Νάταλι Κάκκαβα: Ξέσπασε σε κλάματα την ώρα της εκπομπής Καλοκαίρι #Not

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νάταλι Κάκκαβα: Ξέσπασε σε κλάματα την ώρα της εκπομπής Καλοκαίρι #Not

Ξέσπασε σε κλάματα στο πλατό του καλοκαίρι #not η Νάταλι Κάκκαβα με αφορμή τις νέες εξελίξεις που διαδραματίστηκαν στον σταθμό!

Πιο συγκεκριμένα η Νάταλι κλαίγοντας έλεγε στον άντρα της Γρηγόρη Κουντάρα : "Έλα ρε Γρηγόρη να με σώσεις! Δεν είμαι καλά σου λέω!",

Η αναστάτωση ήρθε στο πλατό εξαιτίας μια νέας ανακοίνωσης!

Ο λόγος που ξέσπασε σε κλάματα η Νάταλι Κάκκαβα

Η Κατερίνα Καινούργιου θα επιστρέψει μία εβδομάδα αργότερα, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, οπότε το Καλοκαίρι #not παίρνει παράταση. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα, όμως, δεν θα συνεχίσουν.

Το ζευγάρι θα ολοκληρώσει την παρουσία του στην εκπομπή την ερχόμενη Παρασκευή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, το πρωί της Τετάρτης να έχουμε συγκίνηση και δάκρυα στο πλατό.

Νάταλι Κάκκαβα κλάματα

«Εγώ με τη Ναταλί σταματάμε την Παρασκευή, γιατί αυτή ήταν η συμφωνία, γιατί έχουμε δυο παιδάκια, γιατί έχουμε κάνει έναν προγραμματισμό, γιατί η γυναίκα που μας βοηθάει στο σπίτι έχει κάνει κι αυτή τον προγραμματισμό της και πρέπει να φύγει, γιατί εγώ πρέπει μετά από 52 εβδομάδες συνεχούς καθημερινής παρουσίας νιώθω την ανάγκη ότι πρέπει να ξεκουραστώ και στις 14 του μήνα θα επανέλθω με την Κατερίνα και το ανανεωμένο Ευτυχείτε», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας ενώ στην συνέχεια τον λόγο πήρε η Νάταλι :

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά μας που έκαναν κι αυτοί τη θυσία τους να μας αποχωριστούν, γιατί δεν έχουν συνηθίσει να μας αποχωρίζονται»

Τα κλάματα έβαλε η Νάταλι όταν μετά την ανακοίνωση πήγε να εκφώνηση του δελτίο καιρού «Έλα ρε Γρηγόρη να με σώσεις! Δεν είμαι καλά σου λέω!», είπε κλαίγοντας και ο Γρηγόρης Γκουντάρας με ένα φιλί στον ώμο προσπάθησε να την ηρεμήσει.

Στεναχώρια στο πλατό του καλοκαίρι #not με τα νούμερα...