Συγκινημένοι Χατζίδου - Παύλου! Η έκπληξη στο πλατό του Καλοκαίρι #NOT

Η κόρη τους έγινε ενός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινημένοι Χατζίδου - Παύλου! Η έκπληξη στο πλατό του Καλοκαίρι #NOT

Στον αέρα της εκπομπής τους ανακοίνωσαν την πιο συγκινητική τους στιγμή η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.

Η μικρή Μελίτα - Δήμητρα, έκλεισε έναν χρόνο ζωής και οι γονείς της δεν μπόρεσαν να μην της ευχηθούν και δημόσια, μέσω του Καλοκαίρι#NOT.

«Χρόνια πολλά στη Μελίτα - Δήμητρα, γίνεται ενός σήμερα. Μπορεί να μη μας ακούει και να μη μας βλέπει τώρα αλλά μπορεί να το δει στο Youtube», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Χατζιδου Ετεοκλης μωρο

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα έδωσαν τις πιο θερμές τους ευχές, ενώ λίγο μετά η παραγωγή είχε φροντίσει να τους πάει στο πλατό και μια τούρτα με ένα κεράκι επάνω.

Μια και μιλάμε για την συγκεκριμένη εκπομπή, το πρωί της Τρίτης 2/9 ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η σύζυγός του Νάταλι Κάκκαβα στον αέρα ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους.

Καλοκαίρι #ΝΟΤ: Αυτές είναι οι σχέσεις που έχουν Xατζίδου - Παύλου - Γκουντάρας - Κάκκαβα

O Ετεοκλής Παύλου και η αγαπημένη του σύζυγος Ελένη Χατζίδου παραχώρησαν μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία θέλησαν να αποκαλύψουν ποιες είναι ακριβώς οι σχέσεις που έχουν με τους συμπαρουσιστές τους, Νάταλι Κάκκαβα και Γρηγόρη Γκουντάρα.

Το ζευγάρι αναφέρθηκε στη νέα εμπειρία που βιώνει τώρα που εμφανίζεται μαζί στην τηλεόραση, ενώ η συζήτηση πήγε αναπόφευκτα και στον φημολογούμενο τσακωμό τους με τους συμπαρουσιαστές τους.

Xατζίδου - Παύλου - Γκουντάρας - Κάκκαβα