Λύγισε ο Δημήτρης Μακαλιάς στο Καλοκαίρι #NOT - Ο θάνατος που τον τσάκισε

Συγκινήθηκε και ο Γρηγόρης Γκουντάρας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λύγισε ο Δημήτρης Μακαλιάς στο Καλοκαίρι #NOT - Ο θάνατος που τον τσάκισε

Στην εκπομπή Καλοκαίρι #NOT βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος μίλησε για την οικογένειά του, την συμμετοχή του παλιότερα στο Just The 2 Of Us με την σύζυγό του Αντιγόνη Ψυχράμη αλλά αναφέρθηκε και στην απώλεια του αδερφού του, γεγονός που συγκίνησε τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Οι δυο τους έχουν συνυπάρξει τηλεοπτικά στην παρουσίαση της εκπομπής του Alpha «Τι Λέει».

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε την αρχή λέγοντας:»Με τον Δημήτρη έχω περάσει καταπληκτικά, πάντα με συγκινούσε,. Μάλλον το έζησα από κοντά ένα σκοτεινό, μαύρο, κακό κομμάτι στην ζωή σου. Kάθε πρώτη Οκτώβρη ποστάρεις τον αδερφό σου που τον έχασες από την ζωή εντελώς ξαφνικά και μου το είπες στην εκπομπή και με τελείωσες.»

Ο Δημήτρης Μακαλίας απάντησε: «Ναι το θυμάμαι ότι ήμασταν μαζί. Είναι ωραίο αυτά να τα θυμάσαι να τα επικοινωνείς και να μην τα κρατάμε μέσα μας. Θα σου πω κάτι που έκανα ανάρτηση πριν από λίγες μέρες, μ’ αρέσει πολύ να αγαπάμε το σκοτάδι μας, τις σκοτεινές μας μέρες. Το ότι βγαίνουμε στον φακό σε μία εκπομπή και πρέπει πάντα να γελάμε, δεν πρέπει. Μου αρέσει να δείχνουμε και την σκοτεινή μας πλευρά, να κλαίμε, να συγκινούμαστε, να λέμε πόσο έχουμε πονέσει και ζούμε μία πολύ δύσκολη περίοδο γιατί πολλοί άνθρωποι περνάνε ακραία δύσκολα αυτήν την στιγμή. Δεν είναι όλα ρόδινα με τόσα φώτα όσο ένα τηλεοπτικό στούντιο με σκηνικά. Άλλοι άνθρωποι δεν έχουν να μαγειρέψουν.»

Λίγο πιο πριν, να υπενθυμίσουμε πως ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανακοίνωσε πως φεύγει από την εκπομπή μαζί με την γυναίκα του, Νάταλι Κάκκαβα. Δείτε εδώ όλα όσα είπε

Στην παραλία ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη - Τα παιχνίδια με το γιο τους στην άμμο

Τώρα που η καραντίνα τελείωσε, ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη, αποφάσισαν να αξιοποιήσουν λίγο ποιοτικά το χρόνο τους, και έτσι αποφάσισαν να πάρουν τον γιο τους, Χάρη και να πάνε στην παραλία προκειμένου να παίξουν όλοι μαζί στην άμμο.

Οι δύο ευτυχισμένοι γονείς φροντίζουν να περνάνε όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με τον γιο τους, ειδικά τώρα που οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις έχουν «παγώσει» προσωρινά λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Για το λόγο αυτό, με την πρώτη ευκαιρία όταν τελείωσε η καραντίνα και έγινε η άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας, ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη αποφάσισαν να πάνε στην παραλία και να περάσουν λίγο χρόνο στον καθαρό αέρα δίπλα στη θάλασσα.

Αυτός που μάλλον ξετρελάθηκε με την ιδέα, ήταν ο γιος τους, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να παίξει με τα παιχνίδια του στην άμμο και τον μπαμπά του να τον φωτογραφίζει και να μοιράζεται το υπέροχο στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάτι που συνηθίζουν να κάνουν και οι δυο γονείς.

Τα παιχνίδια του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη με τον γιο τους στην άμμο