Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νικόλας Παπαπαύλου: Όσα δεν γνώριζες για τον 37χρονο ομοφυλόφιλο παίκτη του Big Brother

Ποιος είναι;

Νικόλας Παπαπαύλου: Όσα δεν γνώριζες για τον 37χρονο ομοφυλόφιλο παίκτη του Big Brother
News 02.09.2020 19:12
Από Youweekly Team

Ο Νικόλας Παπαπαύλου είναι ένας από τους παίκτες του Big Brother που έχουν ξεχωρίσει στο παιχνίδι. Από την αρχή δήλωσε καθαρά πως είναι ομοφυλόφιλος. Εμείς, σου έχουμε όσα δεν γνώριζες για τον ίδιο.

«Είμαι ο Νικόλας Παπαπαύλου. Είμαι διαχειριστής ακινήτων. Είμαι ένα ανοιχτά γκέι άτομο και έχω την καλύτερη σχέση με όλους. Είμαι εδώ για να περάσω το μήνυμά μου σε όσους εναντιώνονται στη διαφορετικότητα. Λόγω της διαφορετικότητάς μου στα χρόνια του σχολείο οδήγησε στο να δεχτώ από λεκτική έως και σωματική βία. Είμαι σήμερα εδώ για να δείξω σε όλα τα παιδιά που μπορεί να αντιμετωπίζουν κάτι παρόμοιο, ότι δεν πρέπει να κλειδώνονται, δεν πρέπει να πηγαίνουν πίσω.

Τι σχέση έχω με τη μητέρα μου; Για μένα είναι φίλη, μητέρα, όπως την αποκαλώ “συντροφάκι”.

Σαν χαρακτήρας έχω αρκετές παραξενιές. Είμαι αρκετά εκρηκτικός και ισχυρογνώμων. Δε θα δεχτώ το να πειράξει κάποιος τα πράγματά μου, το να λερώνει το χώρο και να μην τον μαζεύει. Δέχομαι τον αντίλογο, δεν δέχομαι καμία γνώμη που δεν στηρίζεται σε επιχειρήματα. Γενικότερα δεν έχω μπει για να κάνω φίλους. Έχω μπει για να παίξω». Χαμός να σημειώσουμε πως επικρατεί στο Twitter καθημερινά με τους παίκτες.

  • Ο 37χρονος gay ακτιβιστής Νικόλας Παπαπαύλου μένει στο Παγκράτι.
  • Έχει τρία σκυλιά.
  • Διαχειρίζεται ακίνητα για γνωστή πλατφόρμα ενοικίασης.
  • Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα του.
  • Στόχος του είναι να της αγοράσει σπίτι με το χρηματικό έπαθλο του Big Brother!
  • Είναι επίμονος, εκρηκτικός, με απόλυτο τρόπο σκέψης, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα bullying & διαφορετικότητας.

Ο Νικόλας Παπαπαύλου είναι ένας από τους παίκτες του Big Brother που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Συνολικά, 17 άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, καλούνται να μείνουν μαζί για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι, το οποίο παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Ωστόσο, ένας από αυτούς θα καταφέρει να φτάσει στον τελικό και να κερδίσει τα 100.000€.

Βέβαια, κάθε εβδομάδα ένας παίκτης θα αποχωρεί! Σήμερα, βγήκαν τα τρία ονόματα που θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση το βράδυ της Παρασκευής.

Ο λόγος για τον Χρήστο Μακρίδη με 9 αρνητικές ψήφους, τον Νικόλα Παπαπαύλου με 6 αρνητικές ψήφους και την Άννα Μαρία Ψυχαράκη με 5 αρνητικές ψήφους. Δείτε όμως τον σπαραγμό που θα επικρατήσει στο σημερινό επεισόδιο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χαμός στο Twitter με το Big Brother - «Διλήμματα ζωής»

Big Brother: Αναμαλλιασμένη η Άννα Μαρία μετά τον καυγά - Παραπονέθηκε στον Μεγάλο Αδερφό

Share