Η Γωγώ Τσαμπά έχει instagram - Αυτές είναι οι φωτογραφίες της

Ενεργή και στα social media!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Γωγώ Τσαμπά έχει instagram - Αυτές είναι οι φωτογραφίες της

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δημοτικών τραγουδιών Γωγώ Τσαμπά, έχει προσωπικό λογαριασμό στο instagtram και μάλιστα είναι αρκετά ενεργή δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή.

Οι φωτογραφίες της με συναδέλφους, οικογένεια και φίλους πρωταγωνιστούν στον λογαριασμό της τραγουδίστριας. Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Μουτσινάς είναι κάποιοι από αυτούς.

γωγώ τσαμπά instagram

Γωγώ τσαμπά Νατάσα θεωδωρίδου

Γωγώ Τσαμπά Νίκος Μουτσινάς

Γωγώ Τσαμπά Αννίτα Πάνια

Γωγώ Τσαμπά , μητέρα

Γωγώ Τσαμπά

Δύσκολές ώρες για την Γωγώ Τσαμπά..η κατάσταση είναι τραγική

Η Γωγώ Τσαμπά αποκαλύπτει γιατί μπήκε σε καραντίνα

Η Γωγώ Τσαμπά αποκαλύπτει γιατί μπήκε σε καραντίνα και για ποιο λόγο αποφάσισε από μόνη της να μείνει σπίτι. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ίδια δεν δίστασε να μιλήσει για τις κρίσιμες ώρες που ζούμε.

H Γωγώ Τσαμπά βρέθηκε καλεσμένη μέσω skype στην εκπομπή, "Έλα Χαμογέλα" και τόνισε ότι βρίσκεται στο χωριό, Κολάκα Φθιώτιδας και τηρεί τα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

Η τραγουδίστρια, τόνισε πως επειδή είχε κάποιες εμφανίσεις, αποφάσισε να μείνει μακριά από τους γονείς της και μπήκε εθελοντικά από μόνη της σε καραντίνα προκειμένου να προστατέψει την οικογένειά.

Όλα όσα είπε η Γωγώ Τσαμπά για τον λόγο που μπήκε σε καραντίνα

Η Γωγώ Τσαμπά ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής, «Στον Ορχομενό δεν έχει κρούσματα κορονοϊού… Έχουν έρθει αρκετοί Αθηναίοι στο χωριό την τελευταία εβδομάδα… ελπίζω να μείνουν στα σπίτια τους και όχι να πάνε στην πλατεία ή στα καφενεία…».