Κορωνοϊός: Πασίγνωστος ηθοποιός του Hollywood και ολόκληρη η οικογένειά του θετικοί!

Η ανακοίνωση έγινε μέσω Instagram!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Πασίγνωστος ηθοποιός του Hollywood και ολόκληρη η οικογένειά του θετικοί!

Δύσκολες ώρες περνάει γνωστός ηθοποιός του Hollywood μαζί με ολόκληρη την οικογένειά του, καθώς βρέθηκαν όλοι τους θετικοί στον κορωνοϊό.

Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε ο Ντουέιν The Rock Τζόνσον όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε βίντεο που ανήρτησε στο Instagram.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μάλιστα, θετικοί βρέθηκαν η σύζυγός του και τα δύο τους παιδιά.

Ντουέιν Τζόνσον

«Μακάρι να ήμουν μόνο εγώ θετικός αλλά βρέθηκε θετική όλη μου η οικογένεια και αυτο με ταρακούνησε» είπε ο ηθοποιός.

Όπως αποκάλυψε η οικογένεια του κόλλησε τον ιό από στενούς φίλους ης οικογένειας για τους οποίους, όμως, υποστηρίζει ήταν εξαιρετικά πειθαρχημένοι την περίοδο της καραντίνας.

«Είναι συντετριμμένοι γιατί μετέφεραν τον ιό στη δική μας οικογένεια» πρόσθεσε ο 48χρονος Τζόνσον.

Μιλώντας για την περιοδο αυτή την χαρακτήρισε ως «ένα από τα πιο απαιτητικά και δύσκολα πράγματα που έχω κανέι στη ζωή μου».

Κορωνοϊός: Θετική νοσηλεύτρια από τα Χανιά - βρίσκεται σε κατ΄οίκον περιορισμό

Ο ίδιος διαβεβαιώνει, τέλος, ότι όλα τα μέλη της οικογένειάς του «δεν είναι πια μεταδοτικοί».

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Σε καραντίνα ο Άδωνις Γεωργιάδης

ε καραντίνα μέχρι να βγει αρνητικό το τεστ για κορωνοϊο μπήκαν ο υπουργός και ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης κύριοι Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παπαθανάσης.

Συμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Ανάπτυξης ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον κ. Πρωθυπουργό, ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο ανεχώρησαν ήδη για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί.